banner171

Hava sıcaklığı artacak

Gündüz sıcaklıkları, hafta boyunca mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek.

Hava sıcaklığı artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, hafta sonunda doğu bölgelerde etkili olan yağışlı hava, bugün Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda devam ettikten sonra yurdu terk edecek. Yarından itibaren hafta boyunca yurt genelinde önemli bir yağış beklenmiyor.

Hava sıcaklıkları kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, gündüz sıcaklıkları hafta boyunca mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek.

Rüzgar, yurdun batı kesimlerinde kuzeyli yönlerden zaman zaman kuvvetli (30-50 kilometre/saat) olarak esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların sabah saatlerinde Hakkari ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksama, lokal dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:
Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Hakkari ve Van çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153