banner171

Türkiye'nin kanını donduran anne

Akılalmaz olayda korkunç itiraflar

Türkiye'nin kanını donduran anne
 Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, 9 günlük bayram tatilinde 2 aylık bebeğini evde yalnız bırakarak ölümüne sebep olmakla suçlanan annenin, ailesinin bebekten haberi olmadığını söyleyerek, “Hatay’a gitmeden önce iki biberon mama yedirdim. Karnını iyice doyurdum. Acıkınca ağlar ağlar uyur diye düşündüm” dediği iddia edildi.
Hürriyet’in haberine göre, S.M.D., olayla ilgili soruşturmayı yürüten Gölcük Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadesinde herhangi bir psikolojik tedavi görmediğini söyledi. Sorunlu ilk evliliğinin ardından, polis olan sevgilisiyle yaşadığı birliktelikten hamile kaldığını, ailesinden korkmasına rağmen çocuğu dünyaya getirdiğini belirten genç kadın, doğum sonrası çocuğuna sorunsuz baktığını söyleyerek, ailesinin baskıcı sonucu bayram tatili için Hatay’a gittiğini anlattı.  S.M.D., daha sonra yaşananları şöyle anlattı:

“Hatay’a gideceğim gün oğluma iki biberon mama yedirdim. Altını değiştirip beşiğine bıraktım. Üşümesin diye üstünü iyice örttüm. Karnı acıksa dahi ağlar ağlar yeniden uyur diye düşündüm. Hatay’a gittiğimde aklım hep bebeğimdeydi. Ailemle bayram tatilinin sonuna kadar kalmayı düşünmüyordum. Ama uzun süredir beni görmedikleri için bırakmıyorlardı. Bebeğim için iyice telaşlanıyordum artık. Ama öldüğünü hiç düşünemedim. Bayram bittikten sonra Gölcük’teki evime geldim. Kapıyı açar açmaz hemen mama hazırladım. Beşiğinde hareketsiz yatıyordu. Kucağıma aldım biberonu ağzına soktuğumda hiç tepki vermediğini görünce hemen hastaneye getirdim. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra polisler beni gözaltına aldı.”

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2013, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153