banner171

Ünal Aysal'ın 'futbol patronu' Sarıgül olacak!

Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyması durumunda, Ünal Aysal'ın sürpriz ismi Emir Sarıgül olacak.

Ünal Aysal'ın 'futbol patronu' Sarıgül olacak!
 Galatasaray'da herkes Ünal Aysal'ın "aday"lığını bekliyor... Aysal'ın ne zaman adaylığını açıklayacağı ve aday olması durumunda listesine kimleri alacağı da merak ediliyor. Önümüzdeki bir hafta zemin yoklaması yapacak olan Aysal'ın önünde iki seçenek var:
1. Mayıs'taki kongrede başkan adayı koymak.

2. Basketbol şubesinin sorumluluğunu üstlenmek.

AYSAL 2 BİN OY GARANTİ OLURSA ADAY OLACAK

Aysal bu dönemde İnan Kıraç aracılığıyla genel kurulun nabzını yoklayacak. Kıraç eğer Aysal'a, "2 bin oy tamam" derse "adayım" diyecek. Çünkü Aysal ve kurmaylarının tahminlerine göre başkanlık seçimi için sandığa 3 bin civarında genel kurul üyesi gidecek. Aysal'ın kurmayları kongreye katılım ne kadar az olursa başkan seçilme olasılığını da o kadar fazla görüyor.

AYSAL VE ÖZBEK'İN FUTBOL PATRONU EMİR SARIGÜL

Başkanlığa adaylığını koyması durumunda, Aysal'ın bir de sürprizi var: Emir Sarıgül. Aysal'ın yanından bir dakika bile ayrılmayan Sarıgül, yeni dönemde Galatasaray'da futbolun tek patronu yani yeni Abdurrahim Albayrak'ı olacak. Sarıgül'ün şimdiden çalışmalara başladığı hatta Hamza Hamzaoğlu ile de bazı görüşmeler yaptığı gelen haberler arasında... öyle ki; Aysal aday olmaz ve Dursun Özbek'e yol verirse, Özbek'in futbol şube sorumlusu yine Sarıgül olacak.

AYSAL, 200 MİLYON TL İLE BASKETBOLU ALACAK

Aysal başkanlığa adaylığını koymaz basketbolda yola devam ederse bu kez de kendi aleyhine sert açıklamaları olan Ergin Ataman'a yol verecek. En az Zeljko Obradovic kadar dünya çapında bir isimle anlaşacak. Başkan bizzat kendi basketbola sponsor olacak, herhangi bir marka ile isim anlaşması yapmayacak. Basketbolu yönetimden tamamen ayıracak. Kurulacak olan Basketbol AŞ'nin başına CEO olacak. Aysal, Basketbol AŞ'ye de 200 milyon TL gibi bir yatırım yaparak şirketin çoğunluk hissesinin de sahibi olacak.

Kaynak: Fotospor 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153