banner171

Yürek yakan haber Siirt'ten geldi!

PKK terör örgütü Siirt'in Pervari ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na saldırdı

Yürek yakan haber Siirt'ten geldi!
Siirt'in Pervari ilçesinde, PKK terör örgütünce, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na silahlı saldırı düzenlendi. 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Saldırıyı düzenleyen PKK'lı teröristlerden 2 tanesinin de öldürüldüğü açıklandı.

Saat 20.30 sıralarında bir grup PKK'lı terörist, ilçe merkezindeki emniyet müdürlüğü, jandarma ve bazı kamu binalarına yönelik silahlı saldırıda bulundu. 

Saldırının ardından güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Atılan roketin emniyet binası yakınında bir eve isabet etmesinin ardından ikisi çocuk 4 kişi yaralandı. Saldırıda yaralanan çocukların isimler İsmail Erik (15) ile Mehmet Akbulut (12) olduğu belirlendi. Yaralanan çocuklar Pervari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

YARALI ASKERLERDEN İKİSİ ŞEHİT OLDU

Siirt'in Eruh ve Pervari ilçelerinde teröristlerin eş zamanlı düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışmada Eruh'ta yaralanan 4 askerden 2'si Astsubay İlker Atan (Amasya) ile er Recep Garlı (Diyarbakır) şehit oldu. Çıkan çatışmada yaralanan 4 askerden 1 astsubay ve 1 uzman çavuş şehit oldu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153