3 yeni bakan yemin etti

Güncel 09.03.2015 - 18:28, Güncelleme: 09.03.2015 - 18:28 3043+ kez okundu.
 

3 yeni bakan yemin etti

İstifa eden bakanların yerine atanan Sebahattin Öztürk, Feridun Bilgin ve Kenan İpek Meclis'te yemin etti.
 Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle istifa eden bakanların yerine atanan 3 yeni isim TBMM'de yemin etti. Yemin töreni için Meclis'e gelen 3 yeni Bakan yan yana oturdu. ATANAN İSİMLER Adalet Bakanlığı’na Kenan İpek, İçişleri Bakanlığı’na Sebahattin Öztürk, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na Feridun Bilgin atanmıştı.
İstifa eden bakanların yerine atanan Sebahattin Öztürk, Feridun Bilgin ve Kenan İpek Meclis'te yemin etti.
 Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle istifa eden bakanların yerine atanan 3 yeni isim TBMM'de yemin etti. Yemin töreni için Meclis'e gelen 3 yeni Bakan yan yana oturdu.
ATANAN İSİMLER


Adalet Bakanlığı’na Kenan İpek, İçişleri Bakanlığı’na Sebahattin Öztürk, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na Feridun Bilgin atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.