banner171

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ:CHP GOP ilçe Başkanı Yılmaz Yıldırım

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ:CHP GOP ilçe Başkanı Yılmaz Yıldırım

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ:CHP GOP ilçe Başkanı Yılmaz Yıldırım
Okuyucularımızın sizi daha yakından tanıması açısından kendinizi tanıtırmısınız.

 

1957  küçükköy,Gaziosmanpasa doğumluyum.Dumlupınar ilkokulu Vefa poyraz lisesi'ni Gaziosmanpaşa da okudum.

Üniversite egitimimi  Mimar Sinan Üniversitesi güzel sanatlae fakultesinde icmimarlik ve endustri tasarimi bolumlerini bitirerek tamamladim,cevre düzenleme ve pedagoji sertfikalarina sahibim,29 yasinda bir oglum var halen icmimarlik yaparak yasamimi surduruyorum.

1994-1995 yillarinda SHP ilce başkanlığı görevinde bulundum.

2) CHP Gaziosmanpaşa ilçe Teşkilat çalışmaları hakkında bizi bilgilendirebilirmisiniz?

 
CHP Gaziosmanpaşa, genel baskanımız sn.Kemal kılıçdaroğlu göreve geldikten sonra referandum calışmalarını sürdürdük şimdi de Haziran ayındaki genel secimler ve önümüzdeki yerel seçimlerin planlamasını yapıyoruz.

Referandum surecinde izlediğiniz gibi CHP genel başkaqnımızın secilmesinden sonra sokağa indi geniş halk kitlelerinin partisi oldu, halka açıldı genel başkanımızın “helal sut emmiş herkesi CHP'ye davet ediyorum “ mesajı yankı buldu,üye patlaması yaşıyoruz.

Örgutledigimiz kılcaldamar sistemiyle sokaklara ve sandıklara sahip olduk,hayatın her alanında  halkımızın yanında olduk. Mevlana ve Barbaros (tadilati bitmek üzere) mahallelerinde danisma ve dayanışma temsilcilikleri actik.

Küçükköy merkez ve pazarici mahallelerinde de iki temsilcilik acacacigiz.mevlanada goz taramasi,

diş taramasi ve dört göz ameliyatının besyıldızlı hastanede ücretsiz yapılmasını sağladık. Eğitim çalışmalarımız ve eşya kitap ve erzak dağıtım calışmalarımızı  mahalle sorumluları aracılığılı ile sürdürüyoruz.Bu temsilcilikler il başkanlığımıza bağlı  olarak onların desteğiyle yürüyor.

3)Önümüzde genel seçimler var değerlendirmeniz nasıl.

önümüzdeki genel seçimlerde benim tahminim CHP yüzde 42.7 ile tek başına iktidar olacaktir.farklı siyasi partilerden katılımlar partimize güç katıyor ve iktidar yürüyüşüne destek oluyor. daha gecen hafta DSP Gaziosmanpaşa ilce başkanı, ilçe yöneticileri,il yöneticileri ve 174 sosyal demokrat dostumuz törenle partimize katildi ,bize güç verdi omuz omuza iktidar mücadelesini sürdürüyoruz.

ilçemizde iki yıldır ücretsiz oss,sbs,resim ,beceri ,gitar kursları devam ediyor.
 

 

4) CHP gaziosmanpaşada neler yapmayı planlıyor bu konuyu değerlen dirirmisiniz?

CHP Gaziosmanpaşa da önce planlama ile haklimizi AKP iktidarından kurtarıp halkın insanca yaşayacağı kentler kurup,sadaka kültüründen sosyal devlete gececeğiz.AKP hükümeti çağlayan ve kartal'da dünyanın en büyük adliye saraylarını yapmakla öğünürken bitaraftan Diyarbakır dan Edirne ye cezaevi inşaatları yapıyor,üçüncü köprü ile su havzaları ve orman arazilerinin katliamına hazırlanıyor. Halbuki inşaatı yavaşlayan Marmara tamamlansa üçüncü köprüye harcanacak 6 milyar dolar ülke haklinin ve istihdamın yararına kullanılabileceği gibi ormanlarımızı’da yok olmaktan kurtarırız.

 5) Son olarak ilçe halkımıza mesajınız
ilçe halkına mesajım,CHP halkın iktidarını kuracak genel başkanımız sn kemal Kiliçdaroğlu ülkenin son sansıdır ona sahip çıkalım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153