banner171

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ:MAHİR DEMİRTAŞ

Sevgili okucularımız haftanın söyleşisinde bu hafta Gaziosmanpaşa’nın sevilen simalarından sayın Mahir Demirtaşı konuk ederiyoruz .

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ:MAHİR DEMİRTAŞ

Sevgili okucularımız haftanın söyleşisinde bu hafta Gaziosmanpaşa’nın sevilen simalarından sayın Mahir Demirtaşı konuk ederiyoruz .

1.MAHİR BEY SİZİ BİRAZ TANIYABİLİRMİYİZ?

1957 kastamonu cide dogumluyum 1968 dan beri Gaziosmanpaşada ikamet etmekteyim .yaklaşık otuz yıldır fırça imalatı yapan bir aile şirketimiz var.

2.MAHİR BEY İŞLERİNİZ HAKKINDA BİZE BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

Dediğim gibi biz bir aile şirketiyiz. Bu sektöre önce ağaç işleriyle girdik .Yaklaşık 30 yıldır da fırça sektöründe imalat yapıyoruz.Ürettiğimiz fırçaları Türkiye’nin her yerine gönderiyoruz.Eskiden fırçaları elle yapıyorduk ,şuanda ise İtalya’dan  getirdiğimiz bilgisayar kontrollü makineler  ile el değmeden otomatik olara üretiyoruz  .Bu sayede eskiden günde yüzlerce fırça üretirken , şimdi üretim kapasitemiz binleri aştı

 

3.MAHİR BEY SİZİN SEKTÖR AÇISINDAN PİYASAYI NASIL GÖRÜYOSUNUZ ?

Genel olarak piyasada zaten bir daralma söz konusu, bununla birlikte boyaların makine ile yapılması arabaların fırçasız yıkanılması bizim sektörü ilave olarak daraltıyor.Bu daralmayı aşmak için  önümüzdeki dönemde rulo tipi fırça üretimine ağırlık verebiliriz.

4.MAHİR BEY MASADA HURMA VAR. GALİBA YİNE UMREDEN GELDİNİZ .HER YIL HAYIRLI ZİYARETLER YAPIYORSUNUZ BİLDİĞİMİZ KADARIYLA BUNUN SEBEBİNİ ACIKLARMISINIZ..

Sevgili dostum Zeki Çoban ile birlikte 7 kere hac yapmak ve bununla birlikte de 4 defa umre yapmak nasip oldu. Kutsal toprakları çok seviyoruz, oranın manevi havasını teneffüs edip kendimizi, hayatımızı gözden geçiriyoruz.Biz Kastamonu Cideliyiz tatil deyince biz ya memlekete yada kutsal topraklara gidiyoruz .Herkese de tavsiye ediyorum.

5. KASTAMONLULAR İLÇEMİZDE OLDUKCA YOĞUN BİR NÜFUZA SAHİPTİRLER BİR KASTAMONLU OLARAK BELEDİYEMİZİN ÇALİŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?

Ben  yıllardır bağlarbaşında oturan biri olarak , caddenin yenilenmesini çok olumlu buluyorum.Ancak işçilik hakkında tamamen bitince eskisinden daha güzel güzel olacağını umuyorum.

6 MAHİR BEY BİR DÖNEM GAZİOSMANPAŞA İLÇESİN’DE SİYASET YAPTINIZ  ŞU ANDA ÜLKEMİZİN SİYASİ  DURUMU HAKKINDA YORUM YAPARMISINIZ .?

 

Biz  Gazisomanpaşa'da Sayın Süleyman soylu'ya destek vermek için siyasete girdik.Bir dönem ,sayın Zeki çobanın ilçe başkanlığında yardımcılığını yaptım.Sayın soylu,ilçemizde bir çok alanda emeği olan bir siyasetçi, bir gaziosmanpaşalı olarak Sayın soyluya destek olmak gerektiğini düşündüğüm için siyasete girdim.Sayın soylu İstifa edince biz de orada duramazdık ve partimizden istifa ettik.Şu anda Türkiye siyasetini oldukça başarılı buluyorum.

Mahir bey ,teşekkür ediyoruz ve işlerinizde başarılar diliyoruz.

Bende size teşekkür ediyorum ve ilçemize kısa zamanda bu kadar önemli bir haber sitesi kazandırdığınızdan dolayı sizi kutluyorum.  Bilmenizi isterim ki güne gaziosmanpaşahaberi okuyarak başlıyorum ve yayın politikanızı çok beğeniyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153