banner171

Kağıthane için Yapılacak Her güzel Şeyin Arkasındayız...

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, taksi duraklarını ziyaret programı kapsamında bugün, Terasevler Taksi Durağını ziyaret etti. Başkan Kılıç’ı Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı, Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu,Terasevler Taksi Durağı Başkanı Erdal Camcıoğlu ve taksiciler karşıladı.

Kağıthane için Yapılacak Her güzel Şeyin Arkasındayız...
 Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, taksi duraklarını ziyaret programı kapsamında bugün, Terasevler Taksi Durağını ziyaret etti.  Başkan Kılıç’ı Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı,  Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu,Terasevler Taksi Durağı Başkanı  Erdal Camcıoğlu ve taksiciler karşıladı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren taksiciler, başkanla kahvaltı yaptılar. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda taksiciler Başkan Kılıç’ a ilçeyle ilgili izlenimleri yaşadıkları sorunları anlattılar.
Başkan Kılıç’ı ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirten Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı,  “Belediyemizle birlikte organize ettiğimiz bu programlarda esnafımızla buluşup sorunlarını dinleyebiliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın yanımızda olduğunu bilmek bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah daha önce ve bugün olduğu gibi önümüzdeki günlerde de bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.


Kağıthane’de esnafla bir arada olabilmek için her fırsatta zaman ayırdıklarını belirten Başkan Kılıç, taksicilerle sürekli diyalog kurduklarının altını çizerek ‘’ “Çalışmalarınızı ve Kağıthane için gösterdiğiniz çabayı büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Kağıthane için yapılacak her güzel şeyde sizin yanınızdayız ve elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bugün çok güzel ağırlandık.  Bu güzel ortamı hazırlayan ve yoğun mesailerinde bize zaman ayıran herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2013, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153