banner171

KAĞITHANE'DE ÇOK ÖNEMLİ BİR YOL ÇALIŞMASI DAHA BAŞLADI

Hızla gelişimini sürdüren Kağıthane’nin çehresi değişerek, prestij kazanmaya devam ediyor.

KAĞITHANE'DE ÇOK ÖNEMLİ BİR YOL ÇALIŞMASI DAHA BAŞLADI

 Kentsel dönüşümün tamamlayıcısı olan yollar, İlçeye ayrı bir itibar kazandırıyor. Şehirleşmenin ulaşım ağını teşkil eden yollar, aynı zamanda göz zevkine de hitap ediyor.

Eski Büyükdere Caddesinde yol çalışması başlatıldı. 25 Nisan Çarşamba günü Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Yardımcısı Kemal Çavuş ile birlikte yol çalışmalarını yerinde inceledi. Kağıthane Belediyesi Kontrol Mühendisi Faruk Acar’dan proje kapsamında teknik bilgiler alan Başkan Fazlı Kılıç, vatandaşlarla da sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar da, proje hakkındaki görüşlerini Başkanla paylaştılar ve Kağıthane’deki değişimi takdir ettiklerini söyleyerek Fazlı Kılıç’a teşekkür ettiler.

Mövenpick otelinden itibaren başlayan yolun öncelikle 500 m. yağmur suyu kanalı çalışması yapılıyor. Yeni açılan yol da yaklaşık 500 m. uzunluğunda olacak. 3,5 m.genişliğinde olan yolun sağ ve solunda, genişliği 3,5 m. ile başlayıp yer yer 11 m.ye çıkan kaldırımlar da yer alacak. Kaldırım çalışmalarında suyunu devamlı devridaim eden 3 adet de havuz projesi bulunuyor. Ayrıca proje dâhilinde, kaldırımlarda yürüyen engelli vatandaşlarımız için “Duyumsanabilir Engelli Klavuz Yollar” da oluşturulacak.

Araçların park yapmaları için uygun yerlerde ceplerin de oluşturulduğu projede, mevcut ağaçlar da estetik bir dizaynla korumaya alınıyor. Projede, Sanayi Mahallesi çıkışında trafik akışının kontrolünü sağlayacak bir döner kavşak da bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153