banner171

Milletvekili Aday Adayı YANAR,Ziyaretlere Hız Kesmeden Devam Ediyor...

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Orhan YANAR, seçim çalışmalarına bugün de teşkilat ziyaretleri ile devam etti.

Milletvekili Aday Adayı YANAR,Ziyaretlere Hız Kesmeden Devam Ediyor...
İstanbul genelinde AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Aday Adayı YANAR, bu kez de AK Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adalığını açıklayan Op. Dr. Orhan YANAR, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret ederek niçin aday adayı olduğunu ve projelerini,partililer ile paylaştı.

Orhan YANAR;Toplumun temelini oluşturan kadınlar geleceğimizin şekillenmesinde en önemli etkendir. Bu bilinç ile kadınların siyasette, sivil toplum örgütlerinde ve sosyal hayatta daha fazla yer alması geleceğe daha güvenli bakmamızı sağlar dedi.

AK Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Budak ise projelerini kendileri ile paylaşan AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı  Op. Dr. Orhan YANAR’a teşekkür ederek başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153