banner171

Taksim'de inşaat iskelesi çöktü

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar Taksim'de bulunan bir inşaat iskelesinin çökmesine neden oldu. Olay yerinde 1'i çocuk 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

Taksim'de inşaat iskelesi çöktü
 İstanbul'da dün gece saatlerinden itibaren etkili olan soğuk ve yağışlı hava gün boyu etkisini sürdürdü. Öğlen saatlerinde Maslak ve Levent'te saatte 60 km. çıkan şiddetli rüzgar gelen kısa süreli hortum paniğe neden olurken sosyal medyada bazı binaların camlarının patladığı iddia edildi.

TAKSİM'DE İSKELE ÇÖKTÜ

Aniden başlayan fırtına, Divan Otel'inin ve Gezi Parkı'nın karşısında bulunan, Taksim Elmadağ'da yapımı devam eden inşaatın iskelelerini uçurdu. O esnada yoldan geçen iki araç iskelelerin altında kaldı. Şu an itibariyle kaza yerine kimsenin girmesine izin verilmiyor. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerinde 1'i çocuk 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

GÖRGÜ TANIĞI TAKSİCİ O ANLARI ANLATTI

"Yağmur gibi düşmeye başladı. Hortum olduğunu hissettim. Savrularak gelmeye başladı, Allah'tan dik olarak gelmedi, çapraz düşmeye başladı. Araçta yolcum vardı, ona da bir şey olmadı. Ben o panikte bir şey göremedim. İtfaiye de yetişti. İtfaiyeye yol açmaya çalışıyordum."

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 02:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153