banner171

TALATPAŞA HALK MECLİSİ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbulun en hızlı gelişen İlçeleri içinde yer alan Kağıthane’de, Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor.

TALATPAŞA HALK MECLİSİ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, daha modern bir kent oluşturmak için, komşuların bir araya gelerek ada bazında fikir birliğine varmaları halinde, hem kendilerinin ve hem de Kağıthane’nin kazanacağını öngörüyor.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan’ın da katıldığı Halk Meclisleri ve Esnaf Ziyaretleri programları, Kağıthane’de hız kesmeden sürüyor. 03 Mayıs 2012 Perşembe günü Talatpaşa Düğün Salonunda saat 20:30 da başlayan İstişare Toplantısında, Talatpaşa Mahallesi ve Kağıthane çok yönlü olarak masaya yatırıldı.

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile halkın huzuruna çıkan Başkan Fazlı Kılıç, geride kalan bir yılın değerlendirmesini yaptı. Toplantıda AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Gümüş, Niyazi Kütük ve Ahmet Turgut Yavuz, Talatpaşa Mahalle Muhtarı Erdur Aşçı, Mahalle Başkanları Fahri Orhan ve Eyüp Şenel, Kadın Mahalle Başkanları Ayşe Şenocak ve Sultan Karakaş da hazır bulundular.

Kağıthane’deki değişim ve dönüşümün yer aldığı sunumu takiben, Talatpaşa Mahallesinde yapılan Fen İşleri çalışmalarından da özet görüntüler semt sakinlerine aktarıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mahalle Başkanı Eyüp Şenel, katılımcı bir yerel yönetimler anlayışıyla halka hizmet için çalıştıklarını dile getirerek, Hükümete ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıuç’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Sizlerle bu İstişare Toplantılarını her yıl yapıyoruz. Sizlerden aldığımız fikir ve önerilerle Mahallemizin yol haritasını birlikte çıkarıyoruz. Mahalle Muhtarı, Mahalle Yönetimi ve Teşkilat Mensuplarıyla bir araya gelerek sizlerden aldığımız görüşleri değerlendiriyor ve uyguluyoruz.” diyerek, katılımcı bir Yerel Yönetimler anlayışı sergilediklerinin altını çizdi. Kentsel Dönüşümdeki %30 İmar artırımının üzerinde durarak Talatpaşa’da 4 ayrı yerde bu çalışmaların sürdüğünü söyleyen Fazlı Kılıç, Sosyal ve Kültürel çalışmaların da hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

Talatpaşa Mahalle Muhtarı Erdur Aşçı da Mahallelerinde yapılan Belediye çalışmalarından dolayı semt sakinleri adına Başkan Fazlı Kılıç ve ekibine teşekkür etti.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, gündüzleri yapılan Esnaf Ziyaretlerinde vatandaşları dinlediklerini ve Halk Meclisinde de yine birlikte istişarede bulunduklarını söyleyerek, AK Parti Hükümetinin Katılımcı Yerel Yönetimler anlayışına dikkat çekti. Sami İlhan, Başbakana, Büyükşehir Belediye Başkanına, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a ve kendilerine verdikleri desteklerden dolayı halkımıza teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153