banner171

Tramvay hattına otobüs girdi

İstanbul'u olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle Topkapı Habipler tramvay hattının bir kısmı devre dışı. Tekstilkent'te bir kişi kamyonun altında kaldı.

Tramvay hattına otobüs girdi

İstanbul’da lokal kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının tipiye dönüştüğü bölgelerde ulaşım aksıyor. Kar nedeniyle kazalar yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada Avcılar, Beylikdüzü, Sefaköy, Küçükçekmece, İkitelli, Bağcılar, Başakşehir, Hadımköy, Gaaziosmanpaşa, Sultançiftliği bölgelerinde tipi etkili olduğu bildirildi.

EKİPLER SORUNLU BÖLGELERE GİDEMİYOR

Yapılan açıklamada , ekiplerin yoğun yağış olan bölgelere sevk edildiği belirtilerek şu bilgilere yer verildi; "Kar kürüme ve tuzlama çalışmalarından sonra tipi nedeniyle yollar tekrar kar tutuyor. Kayan tırlar ve yanlış parklanmalar nedeniyle kürüme ekiplerinin sorunlu bölgelere ulaşmaları güçlükle yapılıyor. Belirtilen bölgeler dışında ulaşımda her hangi bir sorun yaşanmıyor."

TRAMVAY HATTINA OTOBÜS GİRDİ

Saat 14.50'de yapılan açıklamada ; "Topkapı Habipler tramvay hattının Sultançiftliği kavşağında istinat duvarını deviren otobüs tren yoluna girdi. 50. Yıl ile Mescidiselam İstasyonları arasında seferler yapılamıyor. " bilgisine yer verildi.

TEKSTİLKENT'TE KAZA

Haber7 okuru Savaş Kılıç’ın şahit olduğu trafik kazasını paylaştı . Saat 14.00 civarında Tekstilkent’te meydana gelen kazada bir kişi kamyonun altında kaldı. Kamyonun altından çevredekilerin yardımıyla çıkartılan vatandaş 112 Acil servisiyle Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının vücudunda kırıklar olduğu ve hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

haber7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153