banner171

Ümraniye'de Kıskançlık Cinneti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ümraniye'de 34 yaşındaki Hasan Gürbüz isimli şahıs, önce ayrılmak isteyen 12 yıllık eşini silahla yaraladı, ardından aynı silahla intihar ederek hayatına son verdi.

Ümraniye'de Kıskançlık Cinneti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ümraniye'de 34 yaşındaki Hasan Gürbüz isimli şahıs, önce ayrılmak isteyen 12 yıllık eşini silahla yaraladı, ardından aynı silahla intihar ederek hayatına son verdi.

Edinilen bilgilere göre olay, Dudullu'daki Osmangazi Korusu'nda meydana geldi. Esenşehir Mahallesi'nde oturan iki çocuk sahibi Hasan ve Semiha Gürbüz çifti, uzun süredir kıskançlık yüzünden geçimsizlik yaşadı. İki çocuk annesi Semiha Gürbüz (28), yaşanan geçimsizlik sebebiyle bir ay önce çocuklarını da yanına alarak kendi ailesinin yanına taşındı. Aile fertlerinin barıştırmak için çaba sarf ettiği, ancak Semiha Gürbüz'ün bu teklifi düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Bunun üzerine tekrar görüşmek için eşini ve bir tanıdığını da yanına alan Hasan Gürbüz, Dudullu'daki Osmangazi Korusu'na gitti. Gürbüz çifti, yanlarında getirdikleri ortak arkadaşlarını uzaklaştırdıktan sora bir süre baş başa konuştu. Eşi ile yaptığı görüşmeden sonuç alamayan Hasan Gürbüz, yanında taşıdığı tabanca ile önce eşine bir adet ateş etti, ardında da kendi başına dayadığı silahla intihar etti. Hasan Gürbüz olay yerinde hayatını kaybederken, eşi tarafından yüzünden vurulan kadın kanlar içinde yere düştü. Ortak arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri, iki çocuk annesi kadına ilk olarak olay yerinde müdahale etti. Gürbüz, daha sonra Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hasan Gürbüz'ün ise olay yerinde yaşamını yitirdiği belirendi.

Koruda araştırma yapan polis, ağaçlar altında yerde yatan Hasan Gürbüz'ün cesedi üzerinde incelemelerde bulundu. Polis, güvenlik şeridiyle çevrili alanda inceleme yaptıktan sonra cesedi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk etti.

Hastanede tedavisi süren Semiha Gürbüz'ün sağ yanağından giren kurşunun, ensesinin solundan dışarı çıkarak mutlak bir ölümden kurtulduğu belirlendi.

Gürbüz'ün hastanedeki tedavisi sürerken, polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

haberler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153