banner171

Demet Akalın Televizyon Karşısında Ağladı! Ebru Gündeş'e Sitem

Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye yarışmasında bir yarışmacı ile sahneye çıkıp yaptığı düet ekran başındaki Demet Akalın'ı ağlattı.

Demet Akalın Televizyon Karşısında Ağladı! Ebru Gündeş'e Sitem
 O Ses Türkiye yarışmasında  'Sen Sevdalı Ben Belalı' adlı şarkıyı seslendiren Güven Yüreği hem jüriyi hemde dinleyenleri mest etti. Yüreği sergilediği performansıyla Ebru Gündeş'i çok etkiledi, beraber sahneye çıkan Gündeş ve Yüreği tüm sahneyi tabiri caizse ayağa kaldırdılar.
 

Ekranları başından O Ses Türkiye'yi izleyenler arasında Demet Akalın'da vardı. Sahne performanlarını izleyen Demet Akalın, Ebru Gündeş düeti ile ilgili Twitter'da ilginç bir paylaşımda bulundu ; ‘Hamile kadını ağlatmaya utanmıyor bu Ebru Gündeş! Ayy nasıl bir düet kaçırmışım…’ diye yazan Akalın'a Ebru Gündeş'ten yanıt gecikmedi 'Niyetim asla seni üzmek ve ağlatmak değildi” diye yazdı. Bunun üzerine Demet Akalın ise şu yanıtı verdi: ‘Sen hep ağlat bizi, hep güzel ağlayalım inşallah. Az acılı doğacak bizim Hira, seni dinletiyorum ona. Güçlü olsun senin gibi. Allah seni eşine, sesini bize bağışlasın Ebru.’

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153