banner171

Necati Şaşmaz'ın Nagehan Kaşıkçı'dan çocuk isteği

Kurtlar Vadisi ile gönüllerde taht kuran Necati Şaşmaz geçtiğimiz ay evlenerek hayranlarına şok etkisi yaratmıştı. Necati Şaşmaz, şimdi de Nagehan Kaşıkçı'dan çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı. 41 yaşındaki oyuncu bir an önce çocuk sahibi olmak istediğini belirtti.

Necati Şaşmaz'ın Nagehan Kaşıkçı'dan çocuk isteği
 10 yıldır ekranların vazgeçilmez dizisi olan "Kurtlar Vadisi"nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, bir sürprize imza atarak 12.12.2012'de evlendiği 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı ile bebek sahibi olmak istiyor.
 
ATV'nin fenomen dizisinin 'Polat Alemdar'ı 41 yaşındaki Necati Şaşmaz'ın en büyük isteği baba olmak, yakın çevresine "Çok mutluyum, bir an önce baba olmak istiyorum" diyor. Şaşmaz'ın Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset 3. sınıf öğrencisi olan eşinin de anne olmayı çok istediği öğrenildi. Şaşmaz, geçen ay Maldivler’de balayı yaptığı eşiyle ailesine ait köşkte yaşamaya başladı.
 
NAGEHAN KAŞIKÇI KİMDİR?
 
Nagehan Kaşıkçı doğum tarihi 1990’dır. Nagehan Kaşıkçı İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. Nagehan Kaşıkçı magazin dünyasında sıkça görülen bir kişi olmadığından dolayı bu güne kadar kendisi hakkında detaylı bilgilere yer verilmemiştir. Nagehan Kaşıkçı 12.12.2012 tarihinde Necati şaşmaz beyle evlenmiştir. Nagehan Kaşıkçı Ömer Lütfi Mete’nin yeğenidir. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2013, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
nur fatehhoglu
nur fatehhoglu - 11 yıl Önce

necatiden hamileyim oglum olucaq

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153