banner171

Ünlü isimler Umre yolcusu

Ünlü sanatçılar Gülben Ergen, Burcu Güneş, İntizar, Bedia Akartürk ve kızı, umre ziyareti için kutsal topraklara gitti

Ünlü isimler Umre yolcusu
  Aynı umre organizasyonu kapsamında Atatürk Havalimanı'nda bir araya gelen sanatçılardan Gülben Ergen, sorularını cevapsız bıraktığı basın mensupları ile tokalaşmakla yetindi. Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk ise kızı ile umreye gideceğini belirterek basın mensuplarına, “Sizler için de dua edeceğim.” diye seslendi. Umreye ilk kez gittiğini belirten Burcu Güneş de “İnsanlar hep yaşlanınca hacca gidelim derler.

Ben ne kadar genç yaşta gidilirse o kadar maneviyatın iyi anlaşılacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Umre için tesettüre giren Güneş, şöyle devam etti: “Allah nasip ederse bugün Mekke'de olacağız. Oradaki ibadetler 1 hafta kadar sürecek. Allah haccı da nasip etsin inşallah. Güzel bir duygu. Çok heyecanlıyım. İki üç yıldır derinlikli bir şekilde İslam dininin ne kadar özel ve anlamlı bir din olduğunun araştırmalarını yapıyordum. Ama bazı şeylerin tam içeriğini anlamak biraz zaman istiyor.

”Geçen sene hacca gittiğini belirten İntizar ise ilk gittiğinde ‘Rabb'im her sene bana buraya gelmeyi nasip et ve hakikatiyle bunu değerlendirmeyi ve yaşamayı nasip et' diye dua ettiğini anlattı. İntizar, “Allah bütün gençlerimize gençken gitmeyi nasip etsin. Oradaki muazzam, mükemmel birlikteliğin tek bir şuur içinde cem edilmesine bizi de dahil etsin. Bütün insanlığın gitmesi ve yaşaması gereken bir duygu.” şeklinde konuştu. Medyum Memiş olarak bilinen Mehmet Memiş'in de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, umre yolculuğu için Türk Hava Yolları'na ait Cidde uçağına bindi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153