banner171

NELER OLUYOR ACEBA ?

Ülkemiz genelindeki  31 Mart ve 23 Haziran İstanbul yerel seçimleri öncesi ve sonrası siyasi-sosyolojik  ve demografik gelişmelerden kaynaklanan sorunlardan dolayı  İnsan;  Neler Oluyor Aceba ? demekten alamıyor kendisini.
Sıkıntılı bir coğrafyada dünya ve İslam medeniyetiyle, Müslüman  dünyasının yükünü yüklenmiş bir millet olarak; etrafımızda dönen dolapları, içimizdeki tabiri caizse karnı doymuş ama gözü ve nefsi doymamış garubet tellallarının, şahsi ve belli çevrelere hizmet heveslerine karşın; Ülkesine-Milletine-Ailesine-Nesline-Kültürüne-Dinine-Geçmişine ve Demokrasiye  bağlı çok kıymetli bir o kadar da Ülkemiz zor duruma düşmesin diye peygamber sabrıyla Vatan sağ olsun diyerek her şeye sabreden dimdik ayakta duran  İnsanlarımız sayesinde huzurla yaşamaya çalışmaktayız. 

Daha yakın geçmişimizde Gezi olayları, Mit Tırları ,17-25 Aralık operasyonları  ve 15 Temmuz hain darbe girişimiyle başaramayan güçler;  Ülkemizi 2018 Ağustos Ekonomik savaşıyla başlatılan planlarla ve devamı gelen Akdeniz de Petrol ve Doğalgaz arama bahanesiyle 200’den fazla savaş gemisiyle kuşatma hevesine girmeleri ; Tüm bunlara ilave daha yeni yapılan Ülkemizdeki yerel seçimler üzerinden halkı kin ve nefrete sürükleyen algı operasyonları ile İnsan; Neler Oluyor Aceba ?  demekten alamıyor kendisini.

Biz bir vatandaş olarak cahilane halimizle hükümet ve Cumhurun başı Reisimize  sahip çıkarken;  Ak Parti ve R.Tayyip Erdoğan sayesinde siyasette ve insanların gözünde yer edinmiş, kariyer yapmış, Vekil-Bakan hatta Cumhurbaşkanı olmuş kişilerin Ülkede birlik beraberlik olması gerektiği zamanda ayrılıkçı düşünceyle parti kurma girişimlerini izledikçe İnsan;  Neler Oluyor Aceba ? demekten alamıyor kendisini.

Buda yetmedi 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde Medyatik konuşmayla  İnsanımızın güzel duygularını Algı operasyonları ile seçimi kazanan Üçlü hatta çoklu ittifak’ın seçim sonu  söz verdiği halde Belediyelerden mağdur insanlarımızı işten çıkarması, her gün yeni zamlar yapması, Yenikapı da hizmet işi  Kamyoneti araçlarla show yapıp gizlice İSKİ’ye  900 küsura yakın fahiş fiyatla araç kiralanması, Gezi olaylarının baş aktörlerinden birini Büyükşehirde daire başkanı yapılması, sınırları aşıp Diyarbakı’da devletine karşı gelip PKK’ya hizmet eden kişileri ve zihniyeti mağdurlarmış gibi ziyaret edip 16 milyon İstanbullu adına asla kendisine HELAL etmeyeceğimiz selamları  adımıza iletip destek vermesi;Hükümet tarafından uyarılmasına rağmen hala İstanbul halkına hizmet yerine  İstanbul’un değerleriyle oynanması ; Neler Oluyor Aceba ? demekten alamıyor insan kendini.

Suriye iç savaşı ve ülkemizdeki göçmenlerin sorunları için Hükümetimiz tüm aktör ülkelerle çözüm yolu ararken her gün başka bir senaryo başka bir cephe ve başka İç sosyolojik sorunlar çıktıkça İnsan; Neler Oluyor Aceba  ? Demekten alamıyor kendisini.

Tüm bunlar yaşanırken İki güzel gelişme içimize su serpti; Birincisi; Diyarbakır HDP İl binası önünde elinden öpülesi Hacera Ana’nı direnişiyle oğlunu PKK elinden kurtarması, Aynı cesaretle devam eden diğer Ana ve Babalar’ın bu direnişe katılarak dağa kaçırılmış evlatlarını istemeleri  bu sivil direnişe destek veren STK-Saygıdeğer siyasetçi ve sanatçı ve ferdi-toplu desteğin  her geçen gün artması Ülkemiz ‘in geleceği adına çok olumlu ve merakla takibe değer gelişmedir. 


İkincisi ; Cumhurbaşkanımızın yerel seçimlerden sonra farklı işlerle uğraşan ve hizmetlerin durmaması için geçmişte çok başarılı örnek bir belediye başkanı ve Ülke’nin başı olarak 30 Büyükşehir belediyesine  tecrübelerini ,  uyarılarını yapmak üzere Beştepe’de toplaması olumlu ve pozitif konuşması Ülkemiz adına özlenen örnek bir tablo olmuştur.
İşin özeti Avrupanın 30 yaş altı 25 milyonluk en genç nüfusuna sahip Ülkemizde üzerine planlanan tüm sıkıntılar geleceğimizin teminatı gençlerimizi Ümitsizleştirmek,başarı  ve bağımsızlığımızı, geleceğimizi karartmak içindir. Bunun için de mevcut hükümet üzerinden senaryolar kurup sorunların sebebini AK parti hükümeti gibi göstermek, geçmişte olduğu gibi bugün de yarında hiç bitmeyecek; Algı ve fitnelerle yapılan ihanetlere çanak tutan siyasi ve terörü destekleyen çığırtkanlarının niyetini gördükçe İnsan; Neler Oluyor Aceba ? demekten  alamıyor kendisini.     


                                                                                                                                                                                   Allah Ülkemize-Milletimize-Ordumuza-Devletimize-Birlik ve beraberliğimize zeval vermesin.
YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153