banner171

Devlet Bahçeli Kandil için şükretti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kandil'e havadan düzenlenen operasyonların kara desteğiyle sürdürülmesi gerektiğini belirtti

Devlet Bahçeli Kandil için şükretti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kandil'e düzenlenen hava harekatı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli ,operasyonların kara desteğiyle sürdürülmesi gerektiğini ifade ederek, süresi 17 Ekim'de dolacak olan sınır ötesi harekat izninin uzatılması gerektiğini belirtti.

Partisinin Ankara teşkilatındaki iftar programına katılan Devlet Bahçeli, ''Çok şükür sürekli olarak önerdiğimiz Kandil'e ve terörist kamplara yönelik harekat şimdilik havadan yapılmıştır. Artık hava operasyonu destekli kara harekatı bir an önce yapılmalı ve süresi 17 Ekim'de dolacak olan sınır ötesi harekat izni mutlaka uzatılmalıdır. Yoksa bu kanlı tezgah önce hükümeti ve başbakanı içine alacak, sonra da milletimizi ve vatanımızı kirli çarkın dişlerinde öğütecek ve un ufak edecektir.''dedi. Bahçeli, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yapılan saldırıyı ''kahpece ve kalleşçe'' olarak yorumladı.

"KÜRTÇE TV AÇMAYIN DEDİK. DİNLETEMEDİK..."

Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileğinde bulunan Bahçeli, yaralılara da acil şifalar diledi.

Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: ''PKK açılımı ile Türkiye'nin içine düştüğü bölücülük tuzağı milletimizi kapana sıkıştırmıştır. 'Umutluyum' sözünden 'bıçak kemiğe dayanmıştır' sözüne göz göre göre gelindiği de meydandadır. Muhataplarımıza 'Gittiğiniz yol, yol değildir. Terörü azdırırsınız, bölücülüğü umutlandırırsınız, canileri şımartırsınız' dedik ama sözümüzü dinletemedik. Kürtçe televizyonu açmayın, farklılıkları hatırlatmayın, yıkıma hukuki kılıf aramayın, tarihimizi sorgulatmayın, Türk milletini hafife almayın diye mesaj verdik ama yanlıştan geri çeviremedik.''


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153