banner171

Erdoğan: Ekonomimizi ayağa kaldırmaya odaklandık

RİZE'de Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya ve Akdeniz'de hakların korunmasına ve ekonomiyi ayağa kaldırmaya odaklandıklarını söyledi.

Erdoğan: Ekonomimizi ayağa kaldırmaya odaklandık
 Rize'ye yapılan yatırımlar ve ekonomideki son durum hakkında değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Doğu Akdeniz ve Libya konusunda da açıklamalarda bulundu.
"Hakkımızı sonuna kadar koruyacağız"

Bir yerde sorun varsa, orada çözüm aramanın şart olduğunu söyleyen Erdoğan, "Biz şu anda milletimizi ekonomimizi ayağa kaldırmaya odaklandık. Biz şu anda Doğu Akdeniz'de, Libya'da haklarımızı sonuna kadar korumaya odaklandık. Türkiye'nin nice meselelerini çözmüş, nice reformlarını hayata geçirmiş bir parti olarak milletimizden bize güvenmesini istiyoruz" iadelerini kullandı.



Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Rize'ye elimiz boş gelmedik. Toplam yatırım bedeli 525 milyon TL olan 33 kalem eser ve hizmetin toplu açılış törenini gerçekleştiriyoruz. Rize'nin lojistik merkeziyle ilgili çalışmalar yapıldı. İhale tamam. Ve bundan sonra da inşallah inşaatı başlayacak. Rize'ye 20 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptık.

Rize'de Çaykur tarafından 2002 yılında 378 bin ton çay alımı yapılmışken, 2019'da alınan çay miktarını 517 bin tona çıkardık. Rize'de hemşehrilerimizi taşkınlardan korumak için 58 adet taşkın koruma tesisi inşa ettik. Halen 21 tesiste inşa çalışması sürüyor. Milletimiz hizmete bakıyor, yapılan işe bakıyor. Kararını da ona göre veriyor.Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153