banner171

Adalı bombası

Adalı bombası

Adalı bombası

Şike soruşturması çerçevesinde 5 ay cezaevinde kalan, özgürlüğüne kavuştuktan sonra gözlerden uzaklaşan Serdal Adalı'nın, Beşiktaş Başkanlığı'na aday olacağı iddia edildi.

Üst üste gelen kötü sonuçlar ve yönetim kriziyle sarsılan Beşiktaş’ta başkanlık koltuğu için güçlü bir isim gündeme geldi... Şike soruşturması çerçevesinde yaklaşık 5 ay Metris Cezaevi’nde kalan Siyah-Beyazlılar’ın eski yöneticisi Serdal Adalı’nın, başkanlığa adaylığını koyacağı öne sürüldü.

Camiada destek gördü

Taraftarların en çok sevdiği idarecilerin başında gelen Adalı’ya, camianın önde gelen isimlerinin de baskı yaptığı ve Adalı’nın bu duruma olumlu tepki verdiği dile getirildi. Siyah-Beyazlı kulüpte daha önce yöneticilik yapan güçlü isimlerinin de Adalı isminin çevresinde birleşme yönünde karar verdikleri ve kongre çalışmalarının bu yönde devam edeceği öğrenildi. Bilindiği gibi Serdal Adalı’ya önceki gün gerçekleştirilen Mali Genel Kurul’da Hasan Arat büyük destek vermiş ve kürsüden teşekkürlerini sunmuştu. Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Hugo Almeida gibi yıldızların transferinde başrolü oynayan Serdal Adalı’nın, Türkiye Jokey Kulübü’ne başkan olacağı iddiaları da ortaya atılmıştı. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/adali-bombasi-1215859h.htm#ixzz1nfyCVl4r

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153