banner171

Arda Turan'dan 'Emre Belözoğlu' İtirafı!

Arda Turan, İspanya'da Libero dergisine röportaj verdi. Yıldız futbolcu profesyonel kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtladı.

Arda Turan'dan 'Emre Belözoğlu' İtirafı!
 İşte Arda'nın bazı sorulara verdiği çarpıcı yanıtlar:
"Benim futbolum Türkiye'deki gibi dar sokaklarda iki taşla kurulan kaleler arasında top oynamaya benziyor."

"Hagi'den topun değerini bilmeyi, onu çabuk kaybetmemeyi öğrendim. Maçların 90 dakika olduğunu ve son anda bile koşmanız gerektiğini bu nedenle gücünüzü korumanız gerektiğini öğrendim."

"Galatasaray'da oynadığı dönemde idolüm Emre'ydi ancak şimdi Iniesta. Benim yaşımda olmasının bir önemi yok. Ona rakiplerinin sahada duyduğu gibi saygı duyuyorum. Ondan öğreniyorum. Fakat Süper Kupa'da onlardan daha iyi oynadık."

Arda Turan, Euro 2008'de Fatih Terim'in antrenörlüğünde oyun tarzının değişmesiyle kariyerinin en önemli çıkışını yaptığının hatırlatılması üzerine de "Oynadığım pozisyonu tam olarak Terim değiştirdi diyemem. Manisaspor'a kiralık gittiğimde şu anda Fenerbahçe Teknik Direktörü olan Ersun Yanal oradaydı. Bana çok şey öğretti. 3-5-2 oynadık ve beni sağ kanada koydu. Bütün oyun boyunca ileri geri. Kanat." yanıtını verdi.Kaynak: Ntv Spor

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153