banner171

Cim bom Kopenhag'ı sahadan sildi.

Şampiyonlar liginde dün gece Galatasaray'ın Kopenhag karşısında futbol şovu vardı ve Galatasaray, Kopenhag'ı 3-1 ile geçti ve yoluna devam etti.

Cim bom Kopenhag'ı sahadan sildi.
Şampiyonlar liginde dün gece Galatasaray'ın Kopenhag karşısında futbol şovu vardı ve Galatasaray, Kopenhag'ı 3-1 ile geçti ve yoluna devam etti. 

Dün akşam Türk Telekom Arena stadyumunda Galatasaray'ın futbol şöleni vardı ve sarı kırmızılı ekibimiz, rakibi Kopenhag karşısında inanılmaz bir mücadele ortaya koydu ve rakibine sahayı dar ederek 90 dakikalık mücadele sonunda sahadan 3-1 galibiyet ile ayrıldı ve şampiyonlar liginde grubunda ikinci sıraya geçmeyi başardı

İŞTE MAÇIN ÖZETİ GOLLERİ;

Karşılaşma öncesinde tribünlerde oldukça renkli görüntüler vardı ve sarı kırmızılı futbolseverlerin takımlarına olan desteği muhteşemdi ve görülmeye değerdi adeta.

KArşılaşmaya Galatasaray, Dany'i ilk kez kanat pozisyonunda oynattı ve Dany, 90 dakika boyunca görev olduğu noktada kusursuza yakın bir mücadele ortaya koydu. Dany ile birlikte Burak Yılmaz'da ilk 11'de şans bulan isimlerden birisi oldu ve Burak Yılmaz'a tribünlerin müthiş desteği vardı ve Burak Yılmaz'da 90 dakika boyunca yaptığı ters koşular ve pres ile maçın en iyileri arasında yerini aldı.

Nitekim Karşılaşmaya geçecek olduğumuzda, Sahada tam bir Galatasaray fırtınası vardı ve temsilcimiz, Süper 10 numarası Sneijder ve Didier Drogba ile inanılmaz etkili ataklar geliştirdi rakip takım kalesinde. İlk atağımızda Sneijder ile gole yaklaştık ancak Sneijder'in vuruşunda golü bulamadık.

Ataklarımız ardı ardına gelişiyordu ve Felipe Melo, Sağ kanattan Dany'den gelen ortaya uçarak kafayı vurdu ve bu topa kalecinin yapabileceği hiç birşey yoktu ve bu golle maçta 1-1 öne geçen taraf oluyorduk.

Gol sonrasında Drogba ile kaçan bir net gol pozisyonumuz vardı ve ikinci golümüz geliyorum diyiyordu ve bu kez sahne alan isim son haftaların formda yıldızı Sneijder oldu ve Eboue'nin pasıyla topla buluşan Sneijder, tamda kendisine yakışan bir nitelikte gol buldu ve maçta 2-0 öne geçen taraf olduk.

Kopanhag, ilk yarıda neye uğradığını şaşırmıştı ve Galatasaray'ın durmaya niyeti yoktu ve Fildişili Yıldızımız Didier drogba attı golle şampiyonlar liginde 42. golünü kaydetti ve Fenerbahçe ile şampiyonlar ligindeki gol sayısını eşitlemiş oldu.


İlk yarı sakı kırmızılı takımın atmış olduğu 3 golle 3-0 sonar erdi ve büyük bir avantaj ile soyunma odasına gittik.

İkinci yarıda farkı çok daha fazla açacağımız tahmin ediliyordu ve ataklarımız yağmur gibi gelmeye başladı ve özellikle Burak Yılmaz'ın gol için müthiş çabası vardı ancak Burak Yılmaz Drogba'dan aldığı pasta çerçeveyi tutturamazken daha sonrasında ise yine Drogba'nın ortasına kafayı vuramadı ve gol orucunu bir türlü bozamadı. Burak Yılmaz gol kaçırdıkça taraftarlar destek oluyordu ve Burak Yılmaz bu hırsla sahada basmadık yer bırakmazken maçın en çok koşan isimleri arasında yerini aldı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Kopenhag, maçtaki tek golünü buldu ve mücadele 3-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile tamamlandı ve almış olduğumuz bu galibiyet ile mücadeleden 3-1 galip ayrıldık.

Öte yandan maçın ardından açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, ben gol pozisyonu yakalamaya devam edeceğim ve tabiki kaçırmaya da devam edeceğim ancak umuyorum ki bu şansızlığımı kıracağım dedi. Ayrıca taraftarlara övgüler yağdıran Burak yılmaz, Bu taraftar herşeyi hak ediyor dedi.

Galatasaray Kopenhag karşılaşmasının tüm açıklamaları ve tüm analizleri için bizimle kalınız ve spor sayfamızı ziyaret ediniz.




Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153