banner171

Cruzeiro taraftarı Alex'i geri istiyor

Brezilya'da Alex çılgınlığı Binlerce Cruzeiro taraftarları, Fenerbahçe'den ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın transfer edilmesi için sokaklara dökülürken yıldız futbolcu 20 Ekim Cumartesi günü yeni takımını açıklayacağını söyledi.

Cruzeiro taraftarı Alex'i geri istiyor

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile olan sözleşmesini fesheden Alex de Souza'nın kariyerine hangi takımda devam edeceği en çok merak edilen konulardan biri.

 

Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı Ligi takımlarından Alex'in eski takımı olan Cruzeiro'nun başkanı olan Gilva de Pinho'nun "Alex'i kadromuza katmak istiyoruz" açıklaması taraftarları heyecanlandırdı.

 

Yıldız oyuncunun, Fenerbahçe Kulübü ile olan bağlarının tamamen kopması da Cruzeiro takımı taraftarlarını sokaklara döktü. Twitter'da "#VoltaAlex" hashtag'i altında örgütlenerek yürüyüş düzenleyen ve  "Savaşçı geri dön" yazılı pankartlarla sokaklara dökülen binlerce taraftar Alex'in takıma geri dönmesi için tezahüratlar yaptı.

 

Yürüyüşe geçen bazı taraftarlar özellikle trafiğin yoğun olduğu Barro Preto’da sıkıntıya neden olunca güvenlik güçleri tarafından engellendi. Ayrıca 5 bin Cruzeiro taraftarı Alex'in takıma geri getirilmesi için Cruzeiro kulübüne online dilekçe gönderdi.

 

Taraftarlar, “Alex, Cruzeiro’ya dönsün, bizim için savaşsın”, derken Başkan Gilvan de Pinho Tavares’i de bu transferi gerçekleştirememesi durumunda koltuğunun sallanacağı yönünde tehdit ettiler.
































Milliyet

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2012, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153