banner171

Demba Ba: Sabah namazı için taraftarı aradım ama açmadı

Beşiktaş'a geldiği ilk günden beri oynadığı futbol ve sevecen kişiliğiyle Beşiktaş taraftarının kalbini kazanan Demba Ba, FourFourTwo Dergisi'ne konuştu. Demba Ba, Twitter'dan kendisini sabah namazına kaldırmasını isteyen taraftarı defalarca aradığını ancak taraftarın telefonu açmadığını söyledi.

Demba Ba: Sabah namazı için taraftarı aradım ama açmadı
 Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Demba ba, FourFourTwo Dergisi'ne konuştu. Demba Ba'nın Beşiktaş'ın şampiyon olması halinde taraftarlardan istediği bir şey var: Sultanahmet Camii'nde namaz kılmaları.
İşte Demba Ba'nın o açıklamaları:

Twitter’dan bir takipçin sana “Sabah namazına kalkamıyorum, beni uyandırır mısın?” demişti. Sen de “Numaranı ver” dedin. Onu aradın mı?

"SABAH NAMAZINA GİDERKEN DEFALARCA ARADIM"

''Aradım (gülüyor)! Sabah namazına çok yakın bir vakitte kalktım. Aklıma hemen o geldi. Apar topar evden çıktım, hızlı hızlı camiye yürürken verdiği numarayı sürekli aradım. Aradım, aradım, aradım, cevap vermedi! Galiba yanlış bir numara yazmış."



Şampiyon olursanız nasıl kutlayacaksın?

"ŞAMPİYON OLURSAK SULTANAHMET CAMİİ'NDE SABAH NAMAZINA BEKLİYORUM"

''Şampiyon olursak taraftarlarımızı Sultanahmet Camii’nde sabah namazına bekliyorum! Ama özellikle sabah namazına. Biz o kadar uğraşıp şampiyon olduktan sonra onlar da bir sabah erken kalksın artık!''

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153