banner171

Emre ve Alex sahaya

Emre ve Alex sahaya

Emre ve Alex sahaya

Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman sahaya Emre, Alex ve Caner’li on birini sürmeye hazırlanıyor.

Kayserispor ile oynanan kupa maçının kadrosuna haftalar sonra Semih’i alıp sonra da oyuna koyan ve hem turu hem de küskün Semih’i kazanan Kocaman bu kez de Emre’yi şampiyonluk davasının içine çekmek için karar değiştirdi. Sahaya Alex ve Emre’nin de olduğu on biri çıkaracak olan Kocaman, hiç bir eliştiriye meydan vermemek için en deneyimli oyuncuları ile mücadele edecek. Solda Caner’i kullanacak olan Kocaman, bir türlü süreklilik gösteremeyen Stoch’u da sonradan oyuna sokmayı planlıyor. Kocaman, savunmada ise Bekir ile Serdar arasında bir tercih yapacak ancak bu tercihini maç saatinden çok az bir süre önce açıklayacak. Yöneticiler de bugün takımı ziyaret edecek.

Divan başkanı bugün seçiliyor

Yüksek Divan Kurulu’nun bugünkü toplantısında başkanlık seçimi yapılacak. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek toplantı saat 10.00’da başlayacak. Toplantıda, Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi de gerçekleştirilecek. Oy kullanma işlemleri saat 10.30’da başlayıp, 12.30’da sona erecek. Sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanlığı için şimdiye dek, mevcut başkan Yüksel Günay ile kulübün eski yöneticilerinden Engin Berker aday olduklarını açıkladı.

Başkan Günay’a 2000 desteği

Fenerbahçe 2000 Derneği, Yüksek Divan Kurulu seçimlerinde Yüksel Günay’ın yanında olacaklarını açıkladı. Genel Sekreter Engin Verel, “Fenerbahçe’nin haklılığını her platformda bazı yönetim kurulu üyelerinden bile daha fazla savunan, bu zor dönemde dik bir duruş ortaya koyan, görevini dört dörtlük yerine getiren Yüksel Günay’a, başkanımız Murat Çelikel ve üyelerimizle birlikte tam destek vereceğiz” dedi. Bu arada tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım’ın da adayı olan Günay’ın kazanması halinde Yıldırım mayıs ayındaki kongreye daha güçlü girecek.

Seriye özel prim

Yönetim, Süper Final serisini şampiyon olarak bitirmesi halinde takıma büyük miktarda prim dağıtacak. Sarı - lacivertli yöneticiler şampiyonluk primini yarınki maçtan önce açıklayıp takımı ateşlemeyi planlıyor.

Geçen sezon yarıştan uzaklaşmışken devre arasında oyunculara vaadedilen 5 milyon euroluk şampiyonluk primi sayesinde futbolcuların şahlanması, yönetimi bu sezon da harekete geçirirken, futbolculara geçen yılki kadar olmasa da hatırı sayılır miktarda prim sözü verilecek. Yönetimdeki bazı isimlerin de katkısı ile şampiyonluk halinde oyuncuların kazanacağı prim miktarının 3 milyon euroyu bulması bekleniyor.



Kaynak : //www.spor3.com/emre-ve-alex-sahaya-1291378h.htm#ixzz1rzSqlz6g

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153