banner171

Galatasaray Muntari'yi Transfer Ediyor

Galatasaray Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari ile prensipte anlaşmaya vardı.

Galatasaray Muntari'yi Transfer Ediyor
Galatasaray Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari ile prensipte anlaşmaya vardı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari ile görüştü ve prensipte anlaşmaya vardı. Transferin yarın netleşmesi bekleniyor.

Ganalı oyuncu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland'de kiralık olarak forma giymişti.

Sulley Muntari kimdir?

27 Ağustos 1984 doğumlu olan Sulley Muntari 18 yaşında Udinese forması giydi. Ganalı yıldız İtalya'daki 5 yıllık tecrübenin ardından, İngiliz kulübü Portsmouth'a rekor bir şekilde tam 8.5 milyon pound karşılğında transfer oldu

Portsmouth forması altında çok iyi performans gösterip büyük kulüplerin transfer listelerine giren Muntari, takımının F.A. Cup'ı kaldırmasında ve ligdeki birçok galibiyetinde ön plana çıktı. Bir yıl sonra 15 milyon Euro’ya Inter’e transfer olan Muntari, İtalyan ekibinde hiçbir zaman beklediği süreyi tam olarak alamadı. 3 yıllık Inter kariyerinde sadece 62 maça çıkan ve 7 gol atmayı başaran 27 yaşındaki solak, geçen sezonun devre arasında gittiği Sunderland’de de 9 maça çıktı.

Fatih Terim: İnşallah Bayram Müjdesi Olacak

Lig TV'de bu sabah yayınlanan "Günaydın Futbol"programına bağlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim "İki bayramı birden kutluyorum, hem Ramazan Bayramı'nı, hem 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. İki bayramın da aynı zamana denk gelmesi çok hoş ve anlamlı oldu. Bu bayram tüm insanlar için hayırlı olsun, ülkemize birlik ve beraberlik getirsin, barış getirsin, mutluluk getirsin. Bütün futbol camiasına da sevgilerimi, saygılarımı yolluyorum, iyi bayramlar diliyorum herkese.İnşallah önümüzdeki günlerde bir an evvel futbola başlayarak futbol bayramını da başlatmış oluruz."dedi.

Program sunucusunun "Taraftara bir bayram müjdesi verileceğine dair haberler okuduk, Galatasaray taraftarına bir bayram müjdesi gelecek mi?" sorusuna ise "Bayram 3 gün, bugün daha ilk günü, bayram müjdesi olacaksa 3 günü kapsıyor bu. Yönetim ve teknik heyet olarak taraftarımıza bayram hediyesi vermek isteriz, ancak şu an netleşen bir şey yok ama olması için uğraştığımızı da taraftarımızın bilmesini isterim. İnşallah olur ve taraftarımızla bayram sevinci yaşarız, onlara bayram müjdesi veririz" demişti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153