banner171

Gaziosmanpaşa Ateş Hattından Kurtuldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattından kurtulan Gaziosmanpaşaspor'da keyifler yerinde.

Gaziosmanpaşa Ateş Hattından Kurtuldu
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 33. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor'u 2-0 yenen Gaziosmanpaşaspor'da, düşme hattından kurtulmanın mutluluğu yaşanıyor.
Alanyaspor karşısında aldığı skorla kümede kalmayı garantileyen yeşil-kırmızılıların genel kaptan Sami Mendi, sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Futbolcularımız sahaya yüreklerini koydu. Psikolojik maçta en iyisini yaparak, takımı ligde tuttular. 'Gaziosmanpaşaspor küme düşer' diyenlere en iyi cevabı verdik. Alanyaspor deplasmanında alınan 3 puan ve ligde kalışımız tüm Gaziosmanpaşa halkına armağan olsun" diye konuştu.

Mendi, gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak PTT 1.Lig'e yükselmeye çalışacaklarını dile getirdi.

Gaziosmanpaşaspor Teknik Direktörü Tahir Çopur ise zor bir dönemde takımın başına geçtiğini anlatarak, "Göreve geldiğimde, bu yükün altına neden girdiğim konusunda beni eleştirenler, hatta gülenler vardı. Ancak yaşadığımız tüm yorgunluğa ve strese değdi. Ligde kalmayı sonuna kadar hak ettik. Yönetimi kurulumuz ve taraftarımıza teşekkür ederim. Futbolcularımın kendilerine olan öz güvenleri bu maçı 2-0 gibi net bir skorla kazanmamızı sağladı. Oyuncularımın hepsini mücadelelerinden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.AA

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2013, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153