banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

Yeni sezonda BAL Liginde mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor kendi Tesisleri'nde tüm yaş gruplarının katılımıyla düzenlenecek bir törenle yeni sezona merhaba diyecek.

GAZİOSMANPAŞASPOR YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK
Yeşil Kırmızılı ekibin başkanı Ömer Güler Sezon açılışına İlçe protokolünün yanında eski yöneticiler ve sporcular, spor kulübü başkanları ve yöneticilerini açılışa davet ettiklerini belirterek “Takımımızın sezon açılışında bu sevdaya gönül veren herkesi Stadımızda görmek istiyoruz.24 Eylül Cumartesi günü Saat 16.00’da başlayacak olan sezon açılış töreninde futbolcularımızın tanıtımı sonrası Zeytinburnuspor ile dostluk maçı yapacağız’ diye konuştu.Yeni sezonda 15 tarnsfer yaptıklarını kulübün tarihinde ilk defa olarak 2 yabancı futbolcuyu kulübe kazandırdıklarını söyledi.

Kamerunlu oyuncu Emmanuel Effa Owona Cem Tavlı’nın Senekalli oyuncu Muhammet Thiouneye ise belediye başkanı Hasan Tahsin Usta'nın sponsor olduğunu belirterek kendilerine kulübe yaptıkları bu jesten dolayı teşekkür etti .5 sezon Türkiyede Süper Lig ve 1. Ligde forma giyen 1983 doğumlu Kamerunlu Forvet Jean Emmanuel Effa Owona Süper Ligde 66 maçta 14 golü ve 1. Ligde 8 maçta 4 golü bulunuyor. Kamerunlu futbolcu, Effa, Türkiyede Altay, Elazığspor, Ankaragücü ve Malatyaspor formalarını giymişti. 1988 doğumlu stoper, Muhammet Thioune ise geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde Ankara temsilcisi Kazan Belediyesporda görev yapmıştı.kombine satışlarının devam ettiğini ifade eden başkan Güler , camiada konbine bilet satışlarına büyük ilgi gördüğünü belirterek yeni sezonda trübünlerin kapalı gişe olması istediklerini söyledi.

Takımın Teknik Direktör Adnan Keskin yönetiminde sürdürdüğü sezon öncesi hazırlık kampının çok yararlı geçtiğini ifade eden Güler, ‘Takımımız Nevşehir kampında çok güzel bir ortamda iyi bir kamp dönemi geçirdi. Burada oynadığımız hazırlık maçlarından istediğimiz sonuçlar aldık. Ardık lige hazır hale geldik” şeklinde konuştu. Ömer Güler yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu.Bölgesel Amatör Lig’de çekişmeli ve de heyecanlı müsabakaların futbolseverleri ve kulüpleri beklediğini belirten Güler, “Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Bu sezon da ligimiz büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olacak Ben buradan tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım Gaziosmanpaşaspor için de güzel bir sezon olur” diye konuştu.

ÖMER GÜLERDEN YÜKSEL ERSAN SERT TEPKİ


Sezon açılışı için Gaziosmanpaşaspor'un eski Teknik Direktörü Yüksel Ersanın çalıştırdığı Tekirdağ Süper Amatör Ligte mücadele eden Çerkezköy 1911 ile bir hazırlık maçı yaptıklarını belirten Güler, Bu maçta Yüksel Ersan’ın kendilerine karşı yapılan hal ve hareketlerden memnun kalmadıklarını söyledi. “Yüksel hoca bizi sezon açılışı için davet etti.Bizde Cumartesi günü yapacagımız kendi sezon açılışımızı bu yüzden bir hafta erteleme zorunda kaldı. İlçeye indiğimizde yöneticilerden bizi karşılayan olmadı Stada geldik bir yönetici yanımıza gelmedi. Maça çıktık Yüksel hoca zoraki yanımıza gelerek başarılar diledi.Neyse bunları geçtik. Maç başladı Yüksel hoca sanki karşısında Yunan takımı var gibi sürekli futbolculara saldır,sertgir.parçala gibi tahrik edeici sözler sarfetti . Biz ilk yarıda gençlerden oluşan bir kadro ile sahaya çıktık . İlk yarıda 2 gol yedik .Karşılaşmaını 2. Yarısına Adnan hoca asları kadroya aldı.Maçın 65. dakikasında kendilerinden olan hakem rakibe uydurma bir penaltı verdi. iki takım oyuncuları arasında çıkan gerginlik sonrası Yüksel hoca sahadan yenik ayrıracağını hesap ederek penaltı atılmadan futbolcularını soyunma odasına gönderdi. Maç da yarım kaldı.Yüksel Hoca bu gibi olayları yatıştırmaya çalışması gerekirken ortamı daha çok gerdi. Biz bu yapılan hareketlere bir anlam veremedik.Konuyu kamu oyunun taktirine bırakıyoruz.” Şeklinde konuştu. Erol Eftekin

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153