banner171

İlk kez bu kadar net: Kulüp bulurum!

Türk futbolunun kariyer anlamında en parlak futbolcusu Emre Belözoğlu'nun sözleşmesi sona eriyor. Peki Emre ne düşünüyor

İlk kez bu kadar net: Kulüp bulurum!
 Yakın çevresine açıklamada bulunan Emre’nin mesajı net: Kimseye kambur olmam… Hele de Fenerbahçe’ye hiç olmam. ABD’den falan teklif geldiği söyleniyor ama yok. Ha istenmezsem kulüp bulurum, bulmakta da zorluk çekeceğimi sanmıyorum. İstemediler gittim (A.Madrid), istediler geldim.
DEVAM ETMEK İSTİYOR

Sezonun ilk yarısında bazı maçlardaki olayları eleştirilen ve hedef haline gelen Emre Belözoğlu için futbolu bırakıp sarı-lacivertli kulüpte sportif direktör olacağı da gündeme gelmişti. Ancak Emre kanadında şu an için böyle bir plan yok. Tecrübeli isim, en az 2-3 yıl daha futbol oynamak istiyor ve sportif direktörlük de düşünmüyor. Ve futbola da yönetimin uygun görmesi halinde Fenerbahçe’de nokta koymak istiyor.

SÖZLEŞME İMZALANMAYACAK...

Kontratı biten yıldızlardan Emre, Kuyt, Selçuk ve Serdar'la yeni sözleşme imzalanmaması ilk ihtimal. Bu isimlerden Emre Belözoğlu, her ne kadar üç yıl daha futbol oynama planı yapsa da, onun sportif direktörlük görevine getirilmesi Başkan Aziz Yıldırım'ın aklındaki ilk formül.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153