banner171

İşte Karabükspor'un Lua Lua kararı!

Karabükspor Lua Lua'yı satacak mı? Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak Tümspor'a önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Karabükspor'un Lua Lua kararı!

Nusret Odabaş'ın haberi

İstanbul 'da Fenerbahçe ve Galatasaray'a attığı gollerle gündeme oturan Karabüksporlu Lua Lua ara transferde bir başka  takımın  yolunu tutacak mı? Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Kongolu futbolcu için Karabükspor ne yapacak? Geçen sezon Fenerbahçe'ye satılan ve şike sürecindeki sıkıntılardan sonra Rusya'nın yolunu tutan Emenike'nin yerini şimdiden dolduran Lua Lua'yı Karabükspor elinde tutabilecek mi? Tüm bu soruları Karabükspor basın sözcüsü Ziya Alak'a sorduk. İşte Alak'ın sözlerinden satırbaşları...

LUA LUA SAT-MI-YO-RUZ, AMA...

Lua Lua'yı satmıyoruz. Çünkü Lomana Lua Lua bizim için çok değerli bir futbolcu. Karabükspor için çok faydalı bir sporcumuz. Biz bu ara transferde Lua Lua ile ilgili transfer haberleriyle ilgilenmiyoruz. Bir de Lua Lua için gelen bir resmi teklif de yok. Bir resmi teklif olsa bile düşünmüyoruz.

Lua Lua için iyi bir teklif gelirse..

Zaten satmıyoruz ama demiştim. Hocamız Mesut Bakkal da bu transferi istemiyor. Çok iyi bir teklif gelirse bu konuyu o zaman düşünmek gerekir. Ancak ben yine de Lua Lua'yı bu ara transferde Karabükspor'un satmaya niyetinin olmadığını söylemek istiyorum...

Peki Lua Lua bu transfer haberlerinden etkileniyor mu? Performansında düşüşler olur mu sizce?

Sanmıyorum. Zaten bu transfer haberlerini bildiğini zannetmiyorum. Performansına gelince ben Karabükspor basın sözcüsü olarak şunu düşünürüm. Şimdi beni transfer etmek isteyen takımlar var ve ben daha iyi bir performans ortaya koyarsam daha iyi paralar kazanırım. Daha çok çalışmalıyım ve ortaya daha iyi şeyler koyarak gözde olurum. Öyle değil midir? İşte o zaman transferin daha iyi olur. Olayı böyle düşünüyorum...

Anadolu takımlarından top oynayan futbolcuların hayali büyük takımlarda oynamaktır. Lua Lua'nın hayalinde İstanbul takımlarında top koşturmak olabilir mi? Karabükspor Lua Lua'yı elinde tutabilir mi?

LUA LUA İÇİN SEZON SONU GÖRÜŞELİM

Elbette. Biz zaten bunun tersinin olabileceğini düşünmüyoruz. Ben sorunuzun ikinci kısmını aslında cevaplamak istiyorum. Biz Karabükspor olarak hedefleri olan bir takım olmak istiyoruz. O yüzden Lua Lua'yı satma taraftarı değiliz. Ancak iyi bir teklif gelirse ara transferde değil sezon sonunda görüşmek istiyoruz diyebilirim.

Karabükspor hedefleri olan bir takım dediniz. Karabükspor bu sezon düşme sorunu yaşayacak mı sizce?

Umarım yaşamayacak ancak bu futbol. Bize geçen sezon düştü gözüyle bakılıyordu. Bizim ilk yarı sonunda 12 puanımız bulunuyordu. İkinci yarıda yaptığımız transferlerle ligde kaldık. Şu anda düşme hattında bulunan takımlar da bizim yaptıklarımızı yapabilir. Onlar kendilerini kurtarmak için düşme hattına başka takımları sokmak isteyecektir. İşte biz onlardan olmak istemiyoruz. Zira daha üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz. İstikrarlı olmak istiyoruz. Günü birlik başarılardan çok hedefe de emin adımlarla gitmekten yanayız. İşte onun için Lua Lua'yı satmak istemiyoruz.

Başka transferleriniz olacak mı, mevkilerini paylaşabilir misiniz?

Aslında paylaşmak istemem ama samimiyetinizden dolayı bir sakınca görmüyorum. Bir stoper, bir orta saha ve bir ofans forvet dediğimiz mevkiye isim düşünüyoruz. Takımımız kampta ve kampa 4 maç yapacağız. Bu isimleri de kampa yetiştirerek bu hazırlık maçlarında da görerek ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Şu anda zaten 5 isimle yollarımızı ayırdık. 3 ismi kadromuza katarak olumuza devam etmek ten yanayız.

Karabükspor taraftarına son sözleriniz...

Karabükspor ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Hocamız Mesut Bakkal ve ekibine güveniyoruz. Yaptığımız teknik heyet değişikliği takıma yeni bir hava getirdi ve şu anda moralimiz çok iyi. Daha da iyi olacağız. Karabükspor taraftarından sadece destek istiyoruz. Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz. Taraftarımız takımlarına güvensin inansın. Stada gelip bizi her zaman desteklesin. Her zaman diyorum, iyi sonuçta da kötü sonuçta da sürekli bizim yanımızda olsunlar. Taraftar futbolun bir parçası, onlar olmazsa olmaz. Onların desteği olursa biz bazı şeyleri başarabiliriz. Allah'ın izniyle başaracağız.

Teşekkürler...

(Tümspor)


Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153