banner171

Kartal, Sporting Lizbon'u salladı ama yıkamadı

Beşiktaş, H grubu ikinci maçında sahasında ağırladığı Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kaldı.

Kartal, Sporting Lizbon'u salladı ama yıkamadı
 Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Arnavutluk'un Skenderbeu ekibini 1-0 yenerek gruba iyi başlayan Beşiktaş, Sporting Lizbon karşılaşmasına istediği gibi başlayamadı.
BRYAN RUİZ SPORTİNG'İ ÖNE GEÇİRDİ

Orta sahada kontrolü sağlamakta zorlanan siyah-beyazlı takım, ilk bölümde rakip kalede etkili pozisyon üretemedi. Özellikle rakibinin geliştirdiği hızlı ataklarda savunmada zorlanan temsilcimiz, 16. dakikada Ruiz'in golüne engel olamayarak, 1-0 geriye düştü.

Daha sonra yaptığı hücumlarda ise hatalı pas ve yanlış tercihler nedeniyle önemli pozisyon bulamayan Beşiktaş, kalesinde de üst üste tehlikeli ataklar gördü. Siyah-beyazlı takım, soyunma odasına 1-0 geride gitti.

GÖKHAN SKORU DENGELEDİ

İkinci yarıya da konuk takım önemli bir pozisyonla başladı. Carvalho'nun getirdiği topta Teofilo yine Tolga ile karşı karşıya kaldı ama Tolga yine başarılıydı. Baskıya atlatan temsilcimizin golü ise 61. dakikada geldi.

Beck ile başlayan atakta Sosa nefis bir topuk pası verdi, Gökhan Töre Avrupa kupalarındaki 5. golünü atarak skora dengeyi getirdi.

ÇOK GOL KAÇIRDIK

Siyah-beyazlı temsilcimiz, beraberlik golünün ardından başta Mario Gomez ve Atiba ile olmak üzere birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.

1-1'lik sonuçla gruptaki ilk beraberliğini alan Beşiktaş, puanını 4'e çıkarırken, Portekiz ekibi ilk puanını aldı ve haftayı 1 puanla tamamladı. 

H GRUBUNDA SON DURUM
Lokomotiv Moskova 6 
Beşiktaş 4
Sporting Lizbon 1
Skenderbeu 0

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153