banner171

Küçükköy Kültürspor'dan Beş Yıldızlı Skor!

Küçükköy Kültür spor Şampiyonluk yolunda hedefine hızla ilerliyor.

Küçükköy Kültürspor'dan Beş Yıldızlı Skor!
İlk yarının hemen başlarında 12 dk golcü oyuncusu Serkan İriçle öne genen kültür ün gençleri rakip kalede ikinci golü ararken Bahçelievler Gümüşhanespor cusunu ceza sahasının içinde düşürdü ve dk 15 bir penaltı kazanan ev sahibi Bahçelievler gümüşhanespor penaltıyı gole cevirdi ve maçta dengeyi sağladı.konuk ekip Küçükköy kültür spor ataklarını iyice hızlandırdı ve dk 18 orta saha oyuncusu Muhammet batur attığı golle tekrar öne gecen taraf kültür spor oldu. artık maca daha fazla hakim olan Küçükköy kültür spor dk 35 Kaptan Murat özkartal  farkı ikiye çıkardı ve ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.
ilk yarıyı üç bir önde kapatan Gaziosmanpaşa temsilcisi Küçükköy kültürspor ikinci yarının hemen başında dk 48 Vedat'ın attığı golle farkı üçü çıkardı atık çok rahatlayan Kültür-spor gençleri dk 53 Bahçelievler Gümüşhanespor'un kadro atağına engel olamadı ve Bahçelievler gümüşhanespor ikinci golünü kaydetti.
Şampiyonluk yolunda yara almadan ilerlemek istiyen küçükköy kültürspor dk 68 Muhammet Baturun ceza sahasının dışından mükemmel vuruşu topu ağlarla bulmasıyla kültürspor beşinci golünüde atmış oldu.Macın başarılı ismi maçta iki gol atarak atıkımını ateşliyen Muhammet Batur oldu.Maç sonu Küçükköy kültürspor başkanı Emin Özkan, şunları söyledi . Önecelikle tüm islam aleminin mubarek kurban bayramını kutluyorum.
Bizler Küçükköy kültürspor olarak karayollarında bulunan kum sahada çamurlu kışın ise zor hava şartlarında çamurlu sahalarda çocuklarımıza spor eğitimi vermeye calışıyoruz. Biz kulüp yöneticileri için önemli olan şampiyonluk değil çocuklarımızın gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor yapmalarını sağlamak, inanıyoruz ki Gaziosmanpaşa belediye başkanımız artık bu satadımızı gereken ilgiyi verecektir .  
Geçen hafta Hasköy spor'a  10  tane gol atıp çok farklı bir sonuçla galip geldik bu haftada Bahçelievler Gümüşhanespor'u beş iki gibi net bir sporla geçtik. Gaziosmanpaşa gençlerimizde küçükköy kültürsporda top koşturan sporcularımzda çok yetenekli sporcular yetişmektedir.Artık alt yapımız tesilerimiz ilgi bekliyor bizler Gaziosmanpaşa ilçemizi gururla temsil ediyoruz etmeyede devam edeceğiz dedi.

Maç Sonucu : Bahçelievler Gümüşhanespor : 2  Küçükköy Kültürspor:  5

Haber:Ali Rıza Subaşı

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153