banner171

Mehmet Topal hastaneye kaldırıldı

Valencia forması giyen Mehmet Topal'ın Racing Santander maçının 83. dakikasında rakibiyle kafa kafaya çarpıştığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Mehmet Topal hastaneye kaldırıldı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Racing Santander ile karşılaşan Valencia'da Türk futbolcu Mehmet Topal, girdiği bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
 
Racing-Valencia maçının 38. dakikasında Banega'nın yerine oyuna giren Mehmet Topal, 82. dakikada girdiği bir pozisyonda Racingli futbolcu Diop ile sert bir şekilde kafa kafaya çarpıştı. Her iki futbolcu da yerde kalırken, sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan Mehmet Topal'ın hemen Santander'de bir hastaneye kaldırıldı.

VALENCIA'DAN İLK AÇIKLAMA!

İspanya'nın Valencia takımında oynayan ve Racing maçında girdiği bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırılan milli futbolcu Mehmet Topal'ın durumunun iyi olduğu ve hastanede tedbir amaçlı gözetim altında tutulacağı öğrenildi.
 
Valencia kulübü yetkililerinden alınan bilgilerde, maç bitmeden Santander'deki Marques de Valdesilla hastanesine kaldırılan ve kontrolden geçirilen Mehmet Topal'ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Bilinci açık olan ve ilk sonuçlar sonrasında sağlıklı gözüken milli futbolcunun tedbir amacıyla sabaha kadar hastanede gözetim altında tutulacağı bildirildi.
 
Valencia kulübü doktoru Joaquin Mas'ın da Mehmet ile birlikte bir süre hastanede kaldığı, ayrıca Valencia kulübü başkanı Manuel Llorente Martin'in de Racing maçının ardından hastaneye giderek, Türk futbolcuyu ziyaret ettiği öğrenildi.
 
Öte yandan Valencia'nın 2-1 önde olduğu sırada meydana gelen olaydan sonra Mehmet Topal'ın çıkmasıyla, oyuncu değiştirme hakkı dolmuş olan Valencia sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi Racing, 88. dakikada Bernando'nun attığı golle durumu 2-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153