banner171

Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe: 1-2

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu ilk yarıda bulduğu goller ile 2-1 mağlup etti.

Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe: 1-2
 MERSİN İDMANYURDU 1 - 2 FENERBAHÇE
...Maç konuk ekip Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi...

90' Maçın sonuna 3 dakika daha ilave edildi.

85' Fenerbahçe'de Selçuk Şahin kısa bir sakatlık geçirdi.

83' Fenerbahçe'de Meireles yüzde yüz bir gol pozisyonundan yaralanamadı... Sol kanattan gelişen atakta ceza alanı içinde Meireles'in boş kaleye yaptığı vuruşta top yandan auta gitti.

81' Mersin İdmanyurdu'nda kullanılan serbest vuruşta Tita'nın ceza alanına ortasında top kaleci Volkan'da kaldı.

80' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği... Mehmet Topuz oyundan çıkarken Ramazan Civelek oyuna giriyor.

74' GOOOLLLLLLLLLLL... Welliton... Sol kanattan gelişen Mersin İY atağında Tita, ceza alanına girip kale sahasına yerden topu çevirdi ve Welliton da topu ağlara gönderdi.

67' Mersin İY takımında oyuncu değişikliği... Ricardo Pedriel'in yerine Prejuce Nakoulma oyuna giriyor.

64' Tita'nın kullandığı serbest vuruşta kale sahasına ortasında tam bir karambol oluştu ama ardından Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırmayı başardı.

60' Fenerbahçe'de iki oyuncu değişikliği birden... Diego Ribas ve Moussa Sow oyundan çıkıyor Raul Meireles ve Dirk Kuyt oyuna dahil oluyor.

58' Fenerbahçe üçüncü gole çok yaklaştı... Sow, Webo ile yaptığı ver kaç sonrası sol kanattan ceza alanına girdi ve kaleci ile karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak top Mihaylov gole izin vermedi.

56' Mersin İdman Yurdu'nda oyuncu değişikliği... Oktay Delibalta'nın yerine Güven Varol oyuna dahil oluyor.

51' Diego'nun kaleye uzak bir mesafeden şut denemesi yaptı ancak top farklı şekilde auta gitti.

48' Fenerbahçe'de Kadlec'in sol kanattan ceza alanına ortasında savunmada Serkan topu karşıladı.

46' İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların sanrası ile başladı.

Hakem ilk yarıda son düdüğü çaldı.

45' GOOLL!! SOW Golün adı bu kez Moussa Sow. Ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Webo'nun sağ direk yakınlarına ortasında Sow topa güzel yükseldi ve kafa vuruşunda topu ağlarla buluşturdu.

44' GOOLL!! DİEGO Mehmet Topuz'un pasında savunma arkasına iyi sarkan sağ çaprazdan ceza alanına giren Diego, karşı karşıya pozisyonda Diego'nun harika aşırtmasında topu ağlarla buluşturdu.

38' Gelişen Mersin İY atağında Pedriel'in uzak mesafeden kaleye sert şutunda Volkan gole izin vermedi.

34' Sarı Kart! Sol kanattan gelişen Mersin İY atağında Tita, Serdar'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Serdar Kesimal sarı kart gördü.

33' Fenerbahçe'de bu kez Webo rakip kaleyi yokladı ama ceza alanı dışından şutunda top kaleci Mihaylov'da kaldı.

29' Sarı kart! Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow, son çizgi yakınlarından Serkan'dan sıyrılıp ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Serkan Yanık sarı kart gördü.

27' Kullanılan serbest vuruşta Tita'nın doğrudan kaleye gönderdiği top kaleci Volkan'da kaldı.

26' Sol kanattan çok hızlı gelişen Mersin İY atağında Tita, rakip ceza alanı yakınlarında Serdar'ın sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

24' Bu kez sol kanattan gelişen Mersin İY atağında Serol sol kanattan son çizgiye kadar inip ceza alanına yerden ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.

22' Mersin İY atağında savunma arkasına koşu yapıp ceza alanına hareketlenen Welliton'a uzun atılan topta kalesini zamanında terk eden Volkan topu uzaklaştırdı.

18' Gelişen Fenerbahçe atağında Uygar, kendi yarı alanından aldığı topla hızla rakip yarı alanın ortalarına kadar gitti ama Mitrovic'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

12' Mersin İY gole çok yaklaştı. Welliton, sağ kanattan ceza alanına girip topu Oktay'a harika yükseltti ama Oktay'ın kafa vuruşunda top sağ direğin hemen yanından dışarıya gitti.

8' Fenerbahçeli oyuncular rakip yarı alanda baskı yaparak topu kazandı ve Mehmet Topuz, ceza alanı içi sol çaprazında boşta kalan topa hareketlendi ama kaleci Mihaylov topun sahibi oldu.

6' Etkili gelişen Mersin İY atağında Tita, hızla ceza alanına hareketlendi ama tam ceza alanına gireceği anda yerde kaldı ve serbest vuruş bekledi ama oyun devam etti.

4' Bu kez gelişen Mersin İY atağında sağ kanatta topla buluşan Murat'ın ceza alanına sert ortasında Bekir topu uzaklaştıran isim oldu.

2' İlk atak sağ kanattan Fenerbahçe'den geldi. Mehmet Topuz'un ceza alanına yerden ortasında savunma topu karşıladı.

1' Yunus Yıldırım düdüğü çaldı ve maç başladı.

Stat: Tevfik Sırrı Gür 
Saat: 20.30
Yayın: ATV
Hakem: Yunus Yıldırım

Mersin İdmanyurdu: Mihaylov, Serkan, Efe Halil, Mitrovic, Serol, Murat, Abdul, Oktay, Pedriel, Vederson, Welliton

Fenerbahçe: Volkan, Serdar, Bekir, Alves, Kadlec, Selçuk, Uygar, Diego, Mehmeh Topuz, Sow, Webo

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153