banner171

Pazariçi Köprülüspor tepkili

Pazariçi Köprülüspor tepkili

Pazariçi Köprülüspor tepkili
 İstanbul Süper Amatör Lig'de bugün Pazariçi Köprülüspor deplasmanda Ayazağaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maça 10 kişi çıkan Gaziosmanpaşa temsilcisinin başkanı Ali Şen maç sonrası ev sahibi taraftarlara ve TFF'ye tepkiliydi.
Ali Şen yaptığı açıklamada "Öncelikle misafirperverliklerinden dolayı Ayazağaspor başkanı ve yöneticilerine çok teşekkür ederim. Ayazağaspor Kulübü seyircilerini de centilmenliğe davet ediyorum. Bu oyunun sonunda galibiyet ve mağlubiyetin de olacağını bilmelerini isterim. Küfrün insanların ağzına yakışmadığını, hele ki futbolcuya ve soyunma odasına saldırılmasının bir çirkinlik olduğunu bilmelerini isterim. Onlar da bizim evladımız, kardeşimiz daha sakin olmaları ve takımlarını daha sakin bir şekilde desteklemeleri gerekir diye düşünüyorum" dedi.

Bugün sahaya 10 kişi çıkmak zorunda kaldıklarını belirten Şen şöyle devam etti: "Yapmış olduğumuz transferlerin evraklarını TFF İl Temsilciliği'ne 16 Eylül 2016 Cuma günü götürdüğümüzde, resmi tatil olması sebebiyle TFF'nin lisans işlemi yapmadığını öğrendik. Lisan işlemi için sağlık belgesi aynı gün alınabiliyor, bankaya para yaptırılabiliyor fakat TFF lisans sistemi o gün kapalı olup lisans çıkaramıyoruz. Ne diyelim bilemiyorum. Çıkmayan lisanslar sebebiyle takımımız sahaya 10 kişi çıktı. Maçın ilk yarısını penaltıdan yediğimiz golle 1-0 yenik kapadık. İkinci yarı takımımız bir gol buldu ve beraberliği yakaladık. Ardından bir penaltı kazandık ne yazık ki gole çeviremedik. Maçın genç hakemi uzatma olarak Beş dakika gösterdi. Uzatmanın altıncı dakikasında yediğimiz golle maçı 2-1 mağlup tamamlamış olduk."

Karşılaşma bitiminde ev sahibi taraftarların kafilelerine saldırdığını belirten Şen "Soyunma odasına saldırıldı, camlar kırıldı. Bunları önlemeye çalışan Ayazağa Spor Başkanı İbrahim Keskin ve yöneticilerine sonsuz teşekkürler. Polis nezaretinde aracımıza bindik ve sağ salim kulübümüze geldik şükürler olsun. Futbolcu kardeşlerimize emeklerinden dolayı teşekkürler. Bu maçın sonunda uzatmayı fazla oynayan genç hakem arkadaş, korkarak maç yönetirsen iyi bir hakem olamazsın, bilmeni isterim. Maç başlamadan maçı kaybetmemizi sağlayan TFF lisans sistemine ne diyeceğimi bilemiyorum. Sonucunda hayat devam ediyor. Tüm takımlarımıza ve spor ailesine maçın bilgilerini sunarım. Emek en yüce değerdir. Alın teri akıtanlara saygılı olalım lütfen. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.
yerel.futbol

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153