banner171

Portekizli yıldız resmen ayrılıyor

Portekizli yıldız resmen ayrılıyor

Portekizli yıldız resmen ayrılıyor

2012-2013 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim bölgesinde gerçekleştiren Beşiktaş, dün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile günü tamamladı

Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenman koşularla başladı. Daha sonra tam saha pas çalışması yapan Siyah Beyazlı oyuncular, iki gruba ayrılarak hücum ve savunma varyasyonları üzerine denemeler yaptılar. Bu çalışma sırasında teknik direktör Aybaba'nın sesini sıksık yükselterek oyunculara uyarılarda bulundu. Hafif sakatlıkları bulunan Fernandes ve Mustafa Pektemek koşu yapmakla yetindiler.

Beşiktaş yarın yapacağı iki antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.



VE SIMAO RESMEN TAKIMDAN AYRILIYORÖte yandan Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen gelecek sezon kadroda yer almayacak olan Simao ile futbol komitesinin görüştüğü öğrenildi. Yapılan görüşmede Portekizli oyuncunun alacakları karşılığında bir anlaşmaya vararak sözleşmesinin karşılıklı fesh edileceği öğrenildi.

İSTANBUL'A DÖNEN ERNST VE ALVES A2 TAKIMI ANTRENÖRLERİ İLE ANTRENMANLARA BAŞLADILAR

Ayrıca teknik direktör Aybaba'nın yeni sezonda kadrosunda tutmak istemedeği Ernst ve Alves bugün İstanbul'a geldi. Nevzat Demir Tesisleri'ne giden iki futbolcunun A2 takımı antrenörleri Ümit Doğman ve Erkan Avseven yönetiminde antrenmanlara başladıkları öğrenildi.

UĞUR BORAL'IN SAĞLIK KONTROLÜ SONUCU BEKLENİYOR

Öte yandan bugün Beşiktaş ile anlaşmaya varan Uğru Boral'ın yarın sabah sağlık kontrolünden geçeceği ve kontroller sonrası bir problem çıkmaması halinde yarın akşam saatlerinde Avusturya'da hazırlık kampına katılacağı öğrenildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARINDA ARAŞTIRMALARIN ZAMANA YAYILMASINA KARAR VERİLDİ

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren futbol komitesinin Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) 1 yıl Avrupa kupalarında men cezasını onamasının ardından teknik direktör Aybaba ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Aybaba'nın Avrupa Kupaları'na gidilememesi kararının kesinleşmesinin ardından transfer çalışmalarında acele edilmemesi görüşünü bildirdiği öğrenildi. Transferi planlanan oyuncular arasında sadece yabancı kaleci konusunda kısa zaman içinde sonuca ulaşılmasını isteyen Aybaba'nın, farklı bölgelere yapılacak transferler konusunda araştırmaların bir süre daha devam edilebileceğini bildirdi.



Kaynak : //www.spor3.com/portekizli-yildiz-resmen-ayriliyor-1415991h.htm#ixzz1zvHKQexC

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153