banner171

Sahurda geliyor

Manchester United ve Portekizli orta saha ile anlaşan F.Bahçe, Nani'yi imza için getiriyor. Nani'nin gece 01.00 sularında İstanbul'da olacağı haberleri taraftarı heyecanlandırdı

Sahurda geliyor
 Fenerbahçe büyük bir bomba daha patlatıyor. Manchester United formasıyla efsane olan Nani, bu gece yarısında İstanbul'da olacak. Sarı-lacivertli takımla anlaştığı yakın arkadaşları (Manuel Fernandes ve Vaz Te) tarafından da doğrulanan Portekizli orta sahanın bu gece yarısı sahura doğru İstanbul'a inmesi bekleniyor. F.Bahçe, Manchester United ve Nani transferi doğrulamadı ama bir yalanlama da yapılmadı. 28 yaşındaki oyuncunun İstanbul'a geldikten sonra küçük detayları konuşacağı, sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacağı öğrenildi. Yıldız oyuncuyu F.Bahçe'nin yarın KAP'a bildirmesi de bekleniyor. Böylece F.Bahçe'deki Portekizli futbolcu sayısı üçe (Meireles ve Alves) çıkacak. Portekizce konuşan futbolcular da (Diego, Fernandao, Alves, Meireles, Nani) çoğalacak. F.Bahçe'nin daha transfer yapacağı düşünülürse ve hoca Vitor Pereira da hesaba katılırsa F.Bahçe'de 'resmi dil' Portekizce olacak.
Vaz Te de doğruladı
Nani'nin F.Bahçe ile anlaştığını Fernandes gibi yakın arkadaşı Vaz Te de doğruladı. Vaz Te'nin bu itirafı Akhisar'dan takım arkadaşı kaleci Oğuz Dağlaroğlu'na yaptığı öğrenildi. Vaz Te'nin, "Nani çok heyecanlı. Sürekli İstanbul ve F.Bahçe hakkında videolar izliyor. Türkiye ve F.Bahçe'yi bilen herkesten bilgi alıyor. Beni de aradı" dediği dile getirildi.

Emre BOL

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153