banner171

Şampiyonlar Ligi'nde Arda'nın gecesi

Atletico Madrid, Zenit'i Vicente Calderon'dan üç golle uğurlarken bir gol ve asist ile yıldızlaşan milli futbolcumuz galibiyetin mimarı oldu

Şampiyonlar Ligi'nde Arda'nın gecesi
 Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Atletico Madrid, konuk ettiği Rus ekibi Zenit'i 3-1 mağlup ederken, Arda Turan bir gol ve bir asistle gecenin kahramanı oldu. 40. dakikada Koke'nin kullandığı korner atışında Miranda kafa vuruşuyla, Atletico'yu öne geçirdi. 58'de ani gelişen Zenit atağında Hulk ceza sahası dışından çıkardığı klasik sert şut ile skora dengeyi getirdi: 1-1. Ve 64. dakikada sahneye Arda Turan çıktı... Milli futbolcumuz, Koke'nin kullandığı frikikte kaleci Lodygin'den dönen topu ikinci denemesinde ağlarla buluşturdu. 
MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU SEÇİLDİ 
Arda, 80'de bir dakika önce oyuna giren Baptistao'ya yaptığı asistle Atletico'nun sahadan 3- 1 galibiyetle ayrılmasını sağladı ve maçın en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü. Grubun diğer maçında ise Porto, Austria Wien deplasmanında 55'te Lucho Gonzalez'in attığı golle 1-0 galip geldi. Atletico dört yıl sonra katıldığı Devler Ligi'nde ilk haftayı lider kapattı.






Ntvspor

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2013, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153