banner171

Sneijder kendini eleştirdi

Real Madrid önünde 3-0'lık yenilgi alan Galatasaray'da Hollandalı yıldız Sneijder, öz eleştiride bulundu. Performansını ve tur şansını değerlendiren başarılı orta saha, işlerin zora girdiğini söyledi.

Sneijder kendini eleştirdi
"SİNMEK ZORUNDA KALDIK"
Maçın başında golü erken yediklerini ifade eden Sneijder, "Bu kadar kolay ve maçın başında 1-0 geriye düştüğünüz zaman, işiniz çok zor hale geliyor. Bu zorlu bir mücadeleydi ve gol sonrasında sinmek zorunda kaldık." dedi.
Daha serbest bir rolde oynayabileceğini belirten Hollandalı futbolcu, "Elbette, daha serbest bir rolde oynayabilirdim ama bu seviyede takım için bu durum büyük bir risk oluyor. Kötü oynadım. Sahada görünmezdim. Bunun da bazı sebepleri var. Hatlar arasında direkt oynadık ve ben savunma arkasına sarkan bir oyuncu değilim." diye konuştu.

"İYİ DEĞİLDİM"
Real Madrid karşısında iyi performans sergileyemediğini de itiraf eden Sneijder, "Son haftalarda bu yüzden oyundan çıkıyordum ama hafta sonu 60 dakika oynamıştım. Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyordum. Ancak, kesinlikle Real Madrid'e karşı daha parlak bir oyun ortaya koyabilmeliydim" dedi.,Aktifhaber

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2013, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153