banner171

Terim'den UEFA motivasyonu

Terim'den UEFA motivasyonu

Terim'den UEFA motivasyonu

Fatih Terim, tarihi F.Bahçe maçına takımını 2000’deki Arsenal zaferinden önce uyguladığı taktikle hazırlıyor.

Oyuncularına hafta boyunca terapi uygulayacak olan kurt hoca takımı Kadıköy’de galibiyete şartlandırıyor.

G.SARAY’DA nefesler F.Bahçe maçına kadar tutulurken, teknik direktör Fatih Terim, takımı bu Süper Final’e özel bir motivasyon la hazırlıyor. Beşiktaş maçının ardından sarı-kırmızılı takım kapılarını dış dünyaya kapatırken ‘İmparator’ da 2000’de UEFA Kupası’nı kazandığı sezonun son karşılaşması olan Arsenal maçı öncesinde uyguladığı taktikle takımı Kadıköy’de ayağa kaldırmayı planlıyor.

-HAFTA boyunca oyuncularıyla genel konuşmaların yanı sıra bire bir de görüşmeler yapacak olan Fatih Terim, özellikle taraftar baskısını en aza indirmek için terapi uyguluyor.

'SAKİN KALIN’

-SON olarak Saracoğlu’nda 22 Aralık 1999’da kazanan sarı-kırmızılar bu şanssızlığı kırmak için hazırlanırken Terim’in Arsenal maçı öncesinde takımı ‘yenilsen de yensen de başarılısın’ motivasyonu ile şampiyonluğa ulaştırdığı unutulmazken Terim, oyuncularından Kadıköy’de de ilk olarak sakin kalmalarını istedi. Beraberliğin de kendilerine yaradığını hatırlatan Terim, oyuncularına, konsantrelerini kaybetmemeleri durumunda şampiyonluğa ulaşacaklarını aşılıyor.

Tahkimin kararı bekleniyor

-SEZONUN en kritik maçına çıkacak olan sarı-kırmızılıların en büyük sıkıntısı ise teknik direktör Fatih Terim’in yedek kulübesinde olmaması. Arena’daki Trabzonspor maçında hakeme hakaret ettiği için 3 maç ceza alan ve Beşiktaş mücadelesini tribünden takip etmek zorunda kalan kurt hocanın cezasının iptali için tahkim kuruluna başvuran Cimbom, buradan çıkacak sonuca göre Kadıköy’de rota belirleyecek.

- CEZANIN iptal edilmemesi durumunda Fatih Terim’in Kadıköy’de nerede oturacağı hakkında değerlendirme yapacak olan sarıkırmızılı yönetim, kararının ardından F.Bahçe ile de iletişime geçecek.



Kaynak : //www.spor3.com/terimden-uefa-motivasyonu-1325171h.htm#ixzz1uOGWqgRV

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153