banner171

Başkan Altunay'dan Dernek Ziyaretleri!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçede faaliyet gösteren dernekleri ziyaret ederek açılış programlarına katıldı.

Başkan Altunay'dan Dernek Ziyaretleri!
  Dernek ziyaretlerinde konuşma yapan Başkan Altunay, kültürel değerleri yaşatan derneklerin toplumsal hayatın önemli bir parçası olduğunu söyledi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hafta sonunu dernek açılış ve ziyaretlerine ayırdı. Şah Hatay-i Cemevi ve Kültür Derneği, Çankırı Karatekin Köyü Derneği, Çankırı Maruf Köyü Derneklerini ziyaret eden Başkan Altunay, Aksaray İli Merkez Bozcatepe Köyü Derneği’nin de açılışına katıldı.  AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, derneklerin toplumsal hayatın gelişimindeki önemine değinildi.
Çankırı Karatekin Köyü ile Çankırı Maruf Köyü Derneklerinin yaren gecelerine katılan Başkan Altunay, “Kültürel miraslarımızı yaşatan derneklerimiz ilçemize ayrı bir renk katıyor. Yaren kültürü, kendine has ahlaki değerleri ve kuralları barındırıyor. Yaren geleneğinin dernekler aracığıyla ilçemizde yaşatılması bizleri gururlandırıyor” dedi.

Aksaray İli Bozcatepe Köyü Derneği’nin açılışına da katılan Belediye Başkanı Altunay, “Kapadokya bölgesinde yer alan derneklerimiz birlik ve beraberliğimiz en güzel göstergesi olarak karşımızda duruyor. Sıcakkanlı insanlarımızla bir arada olmak onların kültürlerini yaşatmak adına derneklerimizi önemsiyoruz” dedi.

Şah Hatay-i Cemevi’ni de ziyaret eden Başkan Altunay, belediye projeleri hakkında bilgiler vererek fikir alış verişinde bulundu. Derneklere imkânlar ölçüsünde hiçbir ayırım yapmadan destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Altunay hafta sonu gerçekleştirdiği programlarında Sultangazispor ile Suadiye Spor arasında yapılan futbol maçını da izleyerek, sporculara başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2013, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153