banner171

FLAŞ! Çapkın'dan patlama açıklaması

İstanbul Emniyet müdürü Hüseyin Çapkın Sultangazi'de meydana gelen patlama hakkında konuştu

FLAŞ! Çapkın'dan patlama açıklaması
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin çapkın Sultangazi'de 75. Yıl Karakolu'nda meydana gelen canlı bomba dehşeti hakkında açıklamalarda bulundu.

Sultangazi'de Gazi Polis Merkezi'nde canlı bombanın kendini patlatması sonucu meydana gelen patlamada 1 polis memuru şehit olmuş ve çok sayıda kişi yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından hemen Sultangazi'de Gazi Polis Merkezi'ne gelerek incelemelerde bulunan Emniyet Müdür Çapkın, olay yerinde açıklamalarda bulundu.

Çapkın bir canlı bombanın kendini patlattığını hatırlatarak, 'Vatandaşlarımızın girdiği x-ray cihazının önünde kendini parçalıyor.  Kendisi olay yerinde ölmüş vatandaşları karşılayan bir polis arkadaşımız şehit olmuştur. Ayrıca karakolun amiri 2 komiser 1 polis olmak üzere 4 personelimiz de yaralı. İçeride banklarda oturan 3-4 vatandaşımız var. Tek bir kişi önce el bombası atmış sonra kendini patlatmış. Erkek 25 yaşlarında örgütü de şimdi söylemeyelim' dedi.

ÖNCE EL BOMBASI

Hüseyin Çapkın, canlı bombacıların iki kişi olduğu iddialarını yalanlayarak, 'tek kişiydi önce el bombası atmış daha sonrada kendisini patlatmış' açıklamasında bulundu.

CANLI BOMBANIN KİMLİĞİ BELLİ

Canlı bombanın kimliğini netleştirdik ama şuan net bir açıklama yapmak istemiyorum. 25 yaşında ve erkek. Hangi örgüte bağlı olduğuyla ilgili net bir açıklama daha sonra yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153