banner171

Gazi Mahallesi'nde Olaylı Terör Operasyonu!

İstanbul'da sabah saatlerinde terör operasyonu düzenlendi. Operasyonu protesto eden bir grup, Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerine barikat kurarak ateşe verdi.

Gazi Mahallesi'nde Olaylı Terör Operasyonu!
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü MKP'ye yönelik polis helikopterinin de desteğiyle operasyon düzenledi.

Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekiplerinin de aralarında olduğu 800 polis, başta Sultangazive Sancaktepe olmak üzere 10 ilçede tespit edilen 30 adrese baskın yaptı. Polis ekipleri 20 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu tüfek ile bir tabanca ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

BARİKAT KURUP ATEŞE VERDİLER

Operasyonu protesto eden bir grup, Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerine barikat kurarak ateşe verdi. Ateş, TOMA'dan sıkılan suyla söndürüldü. Çok sayıda polis ekibi de operasyon bölgesinde güvenlik önlemi aldı.

GÖZALTINA ALINANLAR MASKELİLER

Gözaltına alınan şüphelilerin örgütsel eylemlerle 1 Mayıs'ta emniyet güçlerine taş, sopa ve molotofkokteyli ile saldıran yüzleri maskeli kişiler oldukları bildirildi.

Operasyonun sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Terör örgütü 'MKP'ye yönelik yapıldığı belirtilen operasyonda yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınanların Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldüğü öğrenildi.



Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153