banner171

Geleceği Parlak Bir Sultangazi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın medya buluşmaları devam ediyor.

Geleceği Parlak Bir Sultangazi
  Başkan Altunay’ın bu haftaki konukları TV 8 televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Gürcan Çilesiz ve Ana Haber Spikeri Kaan Yakuphan oldu. İlçedeki çalışmaları yerinde gören TV 8 televizyon ekibi, faaliyetlerin hepsinde geleceğe yönelik atılan önemli adımlar olduğunu söyledi.
Medya buluşmalarının bu haftaki konukları TV 8 televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Gürcan Çilesiz ve Ana Haber Spikeri Kaan Yakuphan oldu.

Başkan Altunay, medyanın önemine değinerek “Değerli basın mensuplarının gözüyle Sultangazi’nin değerlendirilmesini önemsiyoruz. Destekleriyle bizlere ışık olacaklarını umuyoruz” dedi.
Başkan Altunay ile birlikte ilçedeki Sultangazi Kent Ormanları, Masal Parkı, Trafik Eğitim Parkı ile inşaatı devam eden Belediye Hizmet Kompleksi ve Pazar alanlarını gezen basın mensupları, gördükleri değişim tablosundan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Sultangazi’nin çehresinin tüm yönleriyle değişime uğradığına şahit olduklarını ifade eden TV 8 çalışanları, “Sultangazi’deki değişim gözle görülmeye değer. Gerek sosyal, gerekse fiziksel anlamda yaşanan bu değişimler ilçenin geleceğine yönelik atılan önemli adımlar olarak gözler önünde duruyor” ifadelerini kullandılar. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2013, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153