banner171

Müezzinoğlu, Sultangazi'de STK temsilcileriyle buluştu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,Sultangazi'deki Avşaroğlu Düğün Salonunda bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Müezzinoğlu, Sultangazi'de STK temsilcileriyle buluştu
 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ey CHP, lafla ulusalcılık olmaz. Ey MHP, lafla milliyetçilik olmaz. Sen Balkanlar'ı, Ohri'yi ve oralardaki yerleri bilmezsin. Çünkü bildiğin şey var, kullandığın, o da Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk. Varsa yoksa Atatürk. Atatürk ne demiş onun umurunda değil. Çünkü Atatürk'ü kullanıyor. Onun gölgesinde yan gelip yatıyor, sefasını sürüyor" dedi.
Sultangazi'deki Avşaroğlu Düğün Salonunda bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Müezzinoğlu konuşmasında, Ak Parti iktidara gelmeden önce memurların, emeklilerin, fakir fukaranın çok büyük sıkıntılar çektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun o dönemlerde SSK Genel Müdürü olduğunu belirten Müezzinoğlu, "Şimdi CHP demek, yokluk, kıtlık, zulüm demektir. Millete zulmeden bir anlayış. Acaba o günlerde Kılıçdaroğlu rüyasında ambulans helikopter, uçak görebiliyor muydu? Ey Kılıçdaroğlu, ambulans helikopterlerimiz, uçaklarımız şimdi Türkiye'nin her yerinde uçuyor" diye konuştu.

Bir süre önce ambulans helikopterlerden birinin, Kazakistan'daki bir Türk tır şoförünü alıp, Türkiye'ye getirdiğini dile getiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Siz bunları hiç dert edindiniz mi? Ey CHP, lafla ulusalcılık olmaz. Ey MHP, lafla milliyetçilik olmaz. Sen Balkanlar'ı, Ohri'yi ve oralardaki yerleri bilmezsin. Çünkü bildiğin şey var, kullandığın, o da Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk. Varsa yoksa Atatürk. Atatürk ne demiş onun umurunda değil. Çünkü Atatürk'ü kullanıyor. Onun gölgesinde yan gelip yatıyor, sefasını sürüyor. İftira atarak, dedikodu yaparak, çatıştırarak ve ülkeyi birilerinden emir alarak, bu şekildeki bir duruşla Atatürkçü olunmaz. Bunlar sahte Atatürkçüler. Bunlar Atatürk'ü kullanıyorlar."

Müezzinoğlu, millete olan sevdaları nedeniyle büyük hizmetler yaptıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Bakınız artık THY dünyanın en ileri hava yollarıyla yarışıyor. Onun için Almanya 3. Havaalanı yapmamızdan, İngiltere Kanal İstanbul'u yapmamızdan rahatsız oluyor. Fakat kim rahatsız olursa olsun, ister içeridekiler, isterse dışarıdakiler, ister okyanus ötesi rahatsız olsun, biz bu milleti muasır medeniyet seviyesi hedefine götüreceğiz."

Müezzinoğlu, Ak Parti olarak, "Türkiye'de hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak" dediklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Artık 'cambaza bak cambaza' diyerek milletin paralarını hortumlayamayacaksınız. Ondan rahatsız oluyorlar. Onun için Gezi olaylarını çıkarttılar, onun için 17 Aralık operasyonunu yapmaya çalışıyorlar. Siyasi, ekonomik istikrar bozulsun, milletin ümüğünü sıkalım, öbür taraftan hortumlayalım istiyorlar. Sizi gidi hortumcular, milli irade hırsızları sizi. Size artık prim yok."

Türkiye'nin en modern hastanelerinden birisini Sultangazi'ye kazandıracaklarını belirten Müezzinoğlu, "Bir müteahhit kazası yaşadık. Müteahhit iflas etti. Yeniden inşallah ihalesini yapacağız ve Sultangazi'ye çağdaş ve modern hastaneyi kazandıracağız. Aile sağlığı merkezlerini 30'a çıkaracağız. Ağız ve diş sağlığı merkezi sayısını da arttıracağız" ifadelerini kullandı.

Müezzinoğlu, 30 Mart seçimlerinde muhalefete yeni bir ders vereceklerini iddia ederek, "Ders alma kabiliyetleri yok ama olsun. Yine biz ders vermeye devam edelim. Belki yeni yeni türeyenler ders alabilir. Belki okyanus ötesi ders alabilir. İnşallah alabilecekleri dersin en güzelini 30 Mart akşamı Allah nasip etsin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153