banner171

Sultangazi Ak parti YKM durmak bilmiyor..

Ak Parti Sultangazi Sosyal İşler Başkanlığına bağlı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi ilçedeki yaşlı çınarları ziyaret etmeye devam ediyor.

Sultangazi Ak parti YKM durmak bilmiyor..

Ak Parti Sultangazi Sosyal İşler Başkanlığına bağlı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi ilçedeki yaşlı çınarları ziyaret etmeye devam ediyor. Alihan Genç başkanlığındaki Yaşlılar Koordinasyon Merkezi yaşlı çınarları ziyaret ederek, yalnız olmadıklarının mesajını veriyorlar.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye Başkan yardımcıları ve İlçe Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde “Yaşlımıza sahip çıkmak, onların geçmişine yakışır şekilde hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak asli görevlerimizden olmalıdır” düşüncesiyle yaşlı çınarlar ziyaret ediliyor.

Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Nüfusumuzun önemli bir kesimini oluşturan 65 Yaş ve üzeri olarak tanımlayabileceğimiz yaşlıların üretken kılınması, rehabilitasyonu, karşılaştıkları sosyal dışlanmanın önlenmesine yönelik faaliyetleri kendisine amaç olarak benimsemiştir. Bu kapsamda Sultangazili yaşlı çınarlara yönelik farklı etkinlikler ve çalışmalar düzenleyen Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, yaz ayının başlamasıyla beraber yaşlılara yönelik sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık vermeye hazırlanıyor.

son olarak Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Sayın’ında katıldığı ev ziyaretleriyle de yaşlı çınarları yalnız bırakmayan Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, toplumun kıdemlileri olarak gördükleri yaşlıları korunacak kişiler olmaktan çıkararak, tecrübe ve bilgi birikimlerinden yararlanmaya devam ediyor.

 

Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Alihan Genç, yaşlıların toplumun saygıdeğer bir kesimi olduğu insanların bir evresinde mutlaka yaşlanacakları ve yaşlıların sorunlarıyla yüz yüze gelecekleri bilincini yerleştirmek amacıyla eğitici etkinlikler teşvik ettiklerini söyledi. Genç, “Yaşlılarımıza gereken önemi vermeyen onlara sahip çıkmayan toplumların huzur ve güven içinde olması mümkün değildir. Bunun farkında olan bizler tarihimize geçmişimize sahip çıkmak adına belirli günlerde değil her zaman her ihtiyaçlarında yanında olmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153