banner171

Sultangazi Belediye Hizmet Binası,Nikah Salonları ve Zemin Altı Otoparkı Projesesi

Belediye Hizmet Binası,Nikah Salonları ve Zemin Altı Otoparkı Projesesi

Sultangazi Belediye Hizmet Binası,Nikah Salonları ve Zemin Altı Otoparkı Projesesi
 Sultangazi Belediyesi, yeni hizmet kompleksinde hizmet vermeye başladı. Uğur Mumcu Mahallesi'nde yükselen Belediye Hizmet Kompleksi’nde belediye birimleri ile nikah salonları hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise 1.200 kişilik düğün salonu, alış-veriş ve Yaşam Merkezi ile zemin altı otopark faaliyete geçecek.
Sultangazi Belediyesi, yeni hizmet kompleksinde  hizmet vermeye başladı. Uğur Mumcu Mahallesi'nde hizmet vermeye başlayan Hizmet Kompleksi 75.000 m2 inşaat alanına sahip. Belediye Hizmet Kompleksi’nde İdari Bina, Hizmet Binası, Nikah-Düğün Sarayı, Alış-veriş ve Yaşam Merkezi, Kent Meydanı düzenlemesi ve Zemin Altı Otopark yer alıyor.

İlk etapta Belediye Hizmet Kompleksi’nde belediye birimleri ile nikah salonları hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise 1.500 kişilik düğün salonu, alış-veriş ve Yaşam Merkezi ile birlikte zemin altı otopark faaliyete geçecek.

BELEDİYE HİZMET BİNASI

Sultangazi Belediye Meclisi’nin yer aldığı idari bina, 5.884 m2 inşat alanına sahip. İdari binada ayrıca   meclis salonu ile sergi alanı yer alıyor. 11 bin 550 m2 inşaat alanına sahip Hizmet Binası, iş verimini arttıracak mimariyle tasarlandı. Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompleksi’nde tüm birimler hizmet içeriklerine göre konumlandırıldı. Vatandaşların yoğun olarak başvurduğu “Kentli Servisi”nde talep ve sorunlar anında kabul edilebilecek ve ilgili birimlere iletebilecek şekilde düzenlendi.

NİKAH VE DÜĞÜN SARAYI

Sultangazi Belediyesi ilçenin modern bir kent olması için büyük çaba göstererek, ilçedeki önemli bir eksikliği giderdi. Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompeksi içerisinde dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için çok özel bir nikah sarayı inşa edildi. 8.016 metrekare inşaat alan üzerine kurulan Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı, modern mimari tarzıyla çok özel bir atmosfer sunuyor. 1200 kişilik düğün salonu ve 3 ayrı nikah salonu ile evlenecek çiftlere ve ailelerine kaliteli hizmet verilmesi amaçlanıyor.

İDARİ BİNA

İdari bina 5.884 metrekare inşaat alanına sahip.Binada, meclis salonu ile sergi alanı yer alıyor.

KENT MEYDANI

Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi bünyesinde yapımı tamamlanan meydan düzenlemesi ile yoğun şehir hayatından bunalan Sultangazililerin soluk alabilecekleri alan oluşturuldu. 13.693 m2 alana sahip meydanın etrafında gezinti alanlarının da yer aldığı bir yaşam merkezi kuruldu.

ALIŞ-VERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ

Yeni ilçe olan Sultangazi’de henüz hiçbir alış-veriş merkezi bulunmuyor. Belediye Hizmet Kompleksi içerisinde beklentilere en iyi şekilde cevap veren, bünyesinde birçok markayı ve hizmeti barındıracak olan Alış-Veriş ve Yaşam Merkezi 18.000 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompleksi’nde yer alan Alış-Veriş ve Yaşam Merkezi’nin planlı yapısı, mekan rahatlığı, toplu ulaşım kolaylığı ve çeşitli etkinlik alanlarıyla ilçenin ihtiyacı olan alışveriş ve yaşam merkezi olması hedeflendi.

Hizmet Kompleksi bünyesinde ayrıca 1200 araç kapasiteli zemin altı kapalı otopark yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153