banner171

Sultangazi Belediyesi, Cebeci Köyü’ne okul açıyor

Sultangazi Belediyesi Cebeci Köyü’ndeki Taşımalı Eğitim Sorununu Çözüyor: Cebeci Köyü’ne İlkokulu ve Anaokulu Geliyor

Sultangazi Belediyesi, Cebeci Köyü’ne okul açıyor

Sultangazi’deki eğitim olanaklarını geliştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, okul bulunmayan Cebeci Köyü’ne İlkokul ve Anaokulu kazandırıyor. Böylece Cebeci Köyü’nde yaşayan öğrenciler, taşımalı eğitim yerine Sultangazi Belediyesi’nin armağan ettiği ilkokul ve anaokulunda öğrenim görecekler.

Sunduğu hizmetlerde önceliği daima eğitime veren Sultangazi Belediyesi, ilçenin eğitimle gelişmesi adına çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Belediye bu kez, Cebeci Köyü’ndeki önemli bir sorunu çözüme kavuşturuyor. Okul bulunmayan Cebeci Köyü’ne bir ilkokul ile bir anaokulu kazandıran Sultangazi Belediyesi, köyde yaşayan öğrencilerin taşımalı sistemden kurtularak daha iyi imkânlarda eğitim almasını sağlayacak. 

Cebeci Köyü’nün Okul Talebini Sultangazi Belediyesi Karşılıyor 

Cebeci Köyü’nün sakinleri, yaşadıkları bölgeye bir okul yapılması için yoğun talepte bulunuyordu. Bunun üzerine Sultangazi Belediyesi, köye yeni bir ilkokulunun yanı sıra bir de anaokulu kazandırmak üzere hızla harekete geçti. Bele­diye, yapımına hızla devam ettiği ilkokulu ve anaokulunu, kısa sürede tamamlayarak öğrencilere armağan edecek. 

“Cebeci Köyü İlkokulu ve Anaokulumuz, kıymetli komşularımıza hayırlı olsun” 

Sultangazi’de bir sorunu daha çözüme kavuşturduklarını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sultangazimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gelecek demek, eğitim demektir. Eğitim konusunu bu doğrultuda titizlikle ele alıyoruz. Cebeci Köyümüzün bir okul talebi vardı. Orada okul bulunmadığı için yavrularımız taşımalı sistemle eğitim alıyorlardı. Cebeci Köyümüze kazandırdığımız ilkokul ve anaokuluyla bu sorun da tarihe karışıyor. Bu yılki eğitim-öğretim döneminde çocuklarımız, yaşadıkları bölgede, nitelikli okullarda eğitim almaya başlayacaklar. Şimdiden, başta Cebeci Köyü’nde yaşayan komşularımız olmak üzere, Sultangazimize hayırlı olsun. Çocuklarımızı hayallerindeki okullara ve bölümlere ücretsiz olarak kavuşturan SEDA (Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi), Bilim Merkezimiz, sanat ve mesleki eğitim kurslarımız, Yazı Akademimiz, Diplomasi Akademilerimiz, Spor Akademilerimiz, kültür gezilerimiz, kütüphanelerimiz ve dahasıyla, “Önce Eğitim” diyoruz ve Sultangazimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153