banner171

Sultangazi'de Amatör Kulüplere Malzeme Desteği

Sultangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenen törenle, amatör kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı.

Sultangazi'de Amatör Kulüplere Malzeme Desteği
  Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, spora yönelik yatırımlarını arttıracaklarının müjdesini verdi.  Programda ayrıca Milli Futbolcu Engin Verel de genç sporcularla bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerine malzeme desteğini sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, meclis üyeleri ile spor kulüpleri yöneticileri ve sporcular katıldı.

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye olarak amatör spor kulüplerine desteklerini 5 yıldır sürdürdüklerini söyledi. İlçede amatör spor kulüplerinin sayısının ikiye katlandığına dikkat çeken Başkan Altunay,  pek çok spor dalında çalışmaların yapıldığını kaydetti. Başkan Altunay, “Futbolda, tekvandoda, izcilikte ve daha pek çok spor dalında varız. Sultangazi Belediyesi olarak çocuklarımıza Kent Ormanlarında bir haftalık deneyim kazandıran izcilikte de iddialıyız” dedi.

Spora yönelik yatırımları daha da arttıracaklarının müjdesini veren Başkan Altunay, “Bu sene oyun alanlarının üzerinde duruyoruz. Parklarımızda futbol, basketbol ve diğer spor branşlarının yapılabileceği  alanlar oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Hoca Ahmet Yesevi ve Yunus Emre Kültür Merkezlerinin de faaliyete geçmesiyle gençlerin boş zamanlarını değerlendireceği mekanların sayısının artacağına dikkati çeken Başkan Altunay, şunları söyledi:

“Kültür merkezlerinde yer alan buz pisti, kütüphane, sinema ve tiyatro salonlarıyla gençlerimizin zamanlarını geçireceği mekanlar olacak. Çocuklarımızın geleceklerini inşa etmek ve nitelikli nesil yetiştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Programa konuk olan Milli Futbolcu Engin Verel, spor hayatını ve deneyimlerini genç sporcularla paylaştı. Sporculara şanslı olduklarını belirten Verel, “Futbola değer veren bir Cumhurbaşkanımız ve Belediye Başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Biz futbola yokluklar içinde çalıştık; siz bu şansınızı iyi değerlendirin” dedi.

Sporculara hedeflerini yüksek tutmalarını öğütleyen Verel, “Sizlerin ellerinizde olan imkanlar bizde hiç yoktu. Şansınızı kullanın. Hedeflerinizi yüksek tutun ve hiç yılmadan çalışın. Eğitiminizi de sporla  beraber götürmeye gayret edin” diye konuştu.

Tören sonunda amatör spor kulüplerine forma takımı, t-şirt, penye, kaban, antrenman eşofmanı, kaleci forması, antrenman çorabı, yağmurluk, antrenman topu, maç topu, antrenman yeleği, sağlık çantası, karate ve tekvando elbisesinden oluşan malzemelerin dağıtımı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153